SSJ5 napisao/la:
Zex021 napisao/la:
Ako imate para za novi stadion ja mislim da se ni mi navijaci a ni uprava ni ostali iz kluba i gradske vlasti nebi ljutili da se izgradi novi stadion. Pa jedva su klub i grad skrpili nesto para da se izgradi ova tribina kako bi se igrale utakmice u Evropi a ne da se skroz novi stadion pravi. Nije ovo Francuska Spanija Engleska pa da klub ima brdo para pa da moze da finansira novu izgradnju!
Pod broj jedan, ne pravi se stadion za Aresenal ili Barsu, nego za Vojvodinu. Koliko je do sada ulozeno u sminkanje ovog, mogao se napraviti novi. Konkurisanjem kod evropskih fondova, pomaganjem pokrajne i grada (eventualno i drzave), fondovima kluba i navijaca i prodajom same lokacije koja je neverovatno atraktivna mogle bi se sakupiti pare za moderan stadion na periferiji.
Po tvojoj logici ne treba nista dirati jer "nema para".
I sve bi to bilo lepo,cak bi i zazivelo da ovo nije Srbija
. Nema potrebe za prepirkama,nisam ja u pravu,nisi ni ti i kraj. Bilo bi lepo kada bi se sagradio novi stadion bez atletske staze itd,ali,mislim da niko nece da se upusti u sve to,jer ko zna sta moze da bude,ko zna gde bi pare zavrsile? Da bar imamo jos jedan stadion koji ispunjava uslove za JSL pa da se jedna cela sezona igra na tom,ovako,gde bi se igrale utakmice dok se gradi stadion,u Beogradu?