Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Tržni centar Promenada Novi Sad

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 14:32 #1761

• neusatz!
  • neusatz!'s Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1403
  • Primljenih Zahvalnica: 2973
I u Domu JNA su nam u pola predstave vikali da ne smemo da pijemo rakiju, da ne sme da se puši za vreme projekcije i da ne sme da se onaj bilder sa Telepa gadja tvrdim bombonama,. pa kad se okrene da svima ...jelte...mi svi kao vičemo, pssst gledamo film... ali to je bio Dom JNA. Ovo bi trebalo da je ultra fensi kino sala :?
Dobrodošlica na SSC forumu:

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 14:45 #1762

• valjan
  • valjan's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1177
  • Primljenih Zahvalnica: 2333
Pričali mi pre neki dan da su u Bigu za vreme ove poslednje 160din akcije bila prisutna svega četiri zaposlena, pa su ljudi ulazili i bez karte i sedali po stepeništu, tako da svakako raduje da se u nekom bioskopu zna red...
Zahvalnici: Cookie

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 15:12 #1763

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 214
  • Primljenih Zahvalnica: 133
valjan napisao/la:
Pričali mi pre neki dan da su u Bigu za vreme ove poslednje 160din akcije bila prisutna svega četiri zaposlena, pa su ljudi ulazili i bez karte i sedali po stepeništu, tako da svakako raduje da se u nekom bioskopu zna red...

Neozbiljno je ostaviti 4 zaposlena na toliku masu ljudi, kao što je neozbiljno upadati na projekciju i opominjati publiku kako je finansijski oštetila bioskop.

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 16:36 #1764

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Po meni ono sto bi bilo normalno je ponuditi ljudima besplatan "upgrade" na neko od tih sedista ako nisu popunjena, umesto da se usred filma ulazi i da se opominju posetioci iz cega moze i svadja izbiti usred projekcije. Degutantno je.
Zahvalnici: prophysio

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 16:49 #1765

• prophysio
  • prophysio's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 70
  • Primljenih Zahvalnica: 173
Klon napisao/la:
Prophysio@nemoras ti meni da govoriš gde ću ja da idem,ja sam samo rekao istinu, al tebe očigledno boli i dotiče jer si možda deo ekipe zadužene za nedostatke koje su prouzrokovane neskolovanjem i nestručnošću,da bih aktuelna vlast pohvalila svojim radom... Bolje da su dobili upotrebnu dozvolu za objekat.. Ja nisam mogao da radim vikendicu jer čekam priključak struje u 2018godini a sve sam spremio da platim i da sve radim legalno.

Hahahah potpuno grešite. Ja samo ,,ne volem,, pljuvače i pesimiste koji donose zaključke spram nečega što uopđte i nije dovršeno/završeno, i one koji tamo ,,nikada neće kročiti,, a u prvim su redovima na istim mestima. Poštujem taj stav. Za 2-3 meseca možda napišem isto što i Vi a možda i ne. Ne prosuđujem i ne osuđujem prerano, dajem ljudima priliku uvek. Mogu i sada da popljujem po Promenadi, o svemu što mi smeta (a ima gomila stvari), imao bi što god kazati, ali neću..

Što se tiče te ekipe koju spominjete, verujem da sam na zadovoljavajućem nivou obrazovanja tj ostaje mi samo jedan stepenik ka onom najvišem pa da više ne budem ,,student,,. Radim u državnoj zdravstvenoj ustanovi na određeno vreme već evo sad će 4-a godina. U private message Vam mogu i napisati koja je to ustanova, pa, ako Vam, ne daj Bože zatreba, da se javite. Oko ostalih ,,dozvola,, koje Vam trebaju, nažalost Vam ne mogu pomoći.

Prijatan dan.
M.Sc. therapist of sports medicine

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 18:13 #1766

• mlata
  • mlata's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Drugi su drugi-mi smo prvi
  • Poruka: 629
  • Primljenih Zahvalnica: 1024
Guzva je neverovatna.20 minuta pokusavamo da izadjemo iz parkinga.Kruzna vrata na ulazima staju zbog suvise ljudi koji ostanu na prolazu pa foto senzor zaustavi rotaciju.Mnogo ljudi ali malo se kupuje i malo ljudi sa kesama.Food je pun i nema mesta.Izgleda svetski iznutra.Spolja je i po mraku ruzna gradjevina

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Zahvalnici: kasko, mrnjavi, Zex021, Mikins, valjan, mdinic, AeroDron, Ambasador

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 18:21 #1767

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 759
  • Primljenih Zahvalnica: 165
@Krajina
S obzirom na nick mogu da te razumem zasto nemas stav oko Promenade ,i lepo se slazem sa onim sto si napisao oko kesa, zaista je neko kreten ako se cudi tako necem pogotovo kada je otvaranje necega u pitanju .. otiso ja do Promenade ili ne, na otvaranje bilo cega ne idem, jednostavno mi je to toliko seljacki ono moram biti PRVI tamo da JA vidim itd itd.. nisam ni u LIDL bio jos a slozicemo se to je tip radnje bas za nase krajeve, jeftinije nego drugi a opet solidan kvalitet.
A sto se "potrosnje vremena na komentarisanje" tice, po tebi dobro iskorisceno vreme je samo onda kada nesto hvalis? .. na posletku , ko je bilo ko da kaze nekom na koji nacin da trosi svoje vreme?

@SSJ5
Brate degutantno je da ako si kupio kartu za obicno mesto ne sedis na VIP , to je degutantno .. nikada se mi reda necemo nauciti .. nikada...

@prophysio
Druze to sto ti ne volis pesimiste je tvoja licna stvar, nzm koliko imas godina posto si student, pa znaci ver mlad, ali imas vremena ne sekiraj se ,nekad moras verovati na blanko starijima jer bolje znaju.
Zahvalnici: Djordje Cvarkov, ChobbyNS, prophysio

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 18:34 #1768

• Pakula
  • Pakula's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 90
  • Primljenih Zahvalnica: 462
Pričajte vi šta hoćete, ali golubovi dižu oba krila za Promenadu:

Zahvalnici: Dukelander, RM77, das ivon, Zex021, Blavak, Djordje Cvarkov, valjan, mdinic, AeroDron, Novosađanka

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 19:22 #1769

• agamemnom70
  • agamemnom70's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 109
  • Primljenih Zahvalnica: 82
Ovo sa golubovima odlicna stvar ne trebaju spremacice da ciste :gaah: :rofl:
Poslednja izmena: 18 nov 2018 19:23 od agamemnom70. Razlog: izmena
Zahvalnici: valjan, prophysio

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 19:36 #1770

• romanempire
  • romanempire's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 792
  • Primljenih Zahvalnica: 2355
Ja sam bio letos u Veneciji i nijednog goluba nisam video, samo galebove od ptica. Venecija je bio grad sa najviše golubova na svetu jer
je turistima bila atrakcija da po gradu a specijalno na Trgu Svetog Marka hrane golubove. E onda je na red stupio zakon i kazne, zabranili
su da se jede van restorana i kafića, te zabranili hranjenje golubova. Za prekršaj zabrane kazna je 500 evra. Ne samo da su se rešili potencijalnog
izvora zaraze u ne baš higijenskoj Veneciji zbog kanala, već su sačuvali fasade da ih jata golubova svakodnevno uneređuju. Smatram da se problem
sa golubovima može rešiti konstantnim teranjem ukoliko sami golubovi sleću na ostavljenu hranu ili kažnjavanje ljudi koji ih hrane u tržnom centru.
Ptice će otići same čim budu instinktivno osetile da to što imaju krov nad glavom preko zime ništa ne znači jer ne bi mogli opstati bez hrane.
Moj predlog je da Promenadu preimenujemo u TC Golubinci. :troll:
Varosi ima, sto da gresim dusu
boljih i lepsih al' samo jedna je
shvacas varos u koju se vracas.
Zahvalnici: mdinic, prophysio

Re:RE: Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 19:48 #1771

• prophysio
  • prophysio's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
kimi napisao/la:
@Krajina
S obzirom na nick mogu da te razumem zasto nemas stav oko Promenade ,i lepo se slazem sa onim sto si napisao oko kesa, zaista je neko kreten ako se cudi tako necem pogotovo kada je otvaranje necega u pitanju .. otiso ja do Promenade ili ne, na otvaranje bilo cega ne idem, jednostavno mi je to toliko seljacki ono moram biti PRVI tamo da JA vidim itd itd.. nisam ni u LIDL bio jos a slozicemo se to je tip radnje bas za nase krajeve, jeftinije nego drugi a opet solidan kvalitet.
A sto se "potrosnje vremena na komentarisanje" tice, po tebi dobro iskorisceno vreme je samo onda kada nesto hvalis? .. na posletku , ko je bilo ko da kaze nekom na koji nacin da trosi svoje vreme?

@SSJ5
Brate degutantno je da ako si kupio kartu za obicno mesto ne sedis na VIP , to je degutantno .. nikada se mi reda necemo nauciti .. nikada...

@prophysio
Druze to sto ti ne volis pesimiste je tvoja licna stvar, nzm koliko imas godina posto si student, pa znaci ver mlad, ali imas vremena ne sekiraj se ,nekad moras verovati na blanko starijima jer bolje znaju.
Ne volem stoji pod navodnicima ako ste primetili. Ako sam mlad 30+ onda hvala na komplimentu. A za studenta, odnosilo se na doktorat.

Pozdrav

Sent from my SM-G9600 using Tapatalk

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 20:44 #1772

• HellBlaze
  • HellBlaze's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Primljenih Zahvalnica: 631
A gde da “odu” i kako, kada je zatvoreno sve? Pa nije food court isppd vedrog neba pa da dolaze eto zbog hrane...

To treba posle radnog vremena lepo mreza, vazdusara i resiti problem trajno.

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 20:54 #1773

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
samo tako
ali nešto sumnjam da je sve zatvoreno. Negde ulaze
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 20:59 #1774

• neusatz!
  • neusatz!'s Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1403
  • Primljenih Zahvalnica: 2973
Neće to tako lako ići. Po zakonu o dobrobiti životinja, a SPENS se već opekao zbog toga što su imali mreže u kojima su golubovi crkavali, pa ih mala Andrea razvalila obraćajući se medijima, jedino što mogu je da ustanove gde ulaze i da primene sredstva koja su humana i koja se primenjuju i u svetu da sprečavaju golubove da negde ulaze. Hteli ste da Novi Sad bude grad za Evropu, onda prihvatite i evropske standarde.
Dobrodošlica na SSC forumu:

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never
Poslednja izmena: 18 nov 2018 21:00 od neusatz!.
Zahvalnici: RM77, prophysio

Re:RE: Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 21:06 #1775

• prophysio
  • prophysio's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
neusatz! napisao/la:
Neće to tako lako ići. Po zakonu o dobrobiti životinja, a SPENS se već opekao zbog toga što su imali mreže u kojima su golubovi crkavali, pa ih mala Andrea razvalila obraćajući se medijima, jedino što mogu je da ustanove gde ulaze i da primene sredstva koja su humana i koja se primenjuju i u svetu da sprečavaju golubove da negde ulaze. Hteli ste da Novi Sad bude grad za Evropu, onda prihvatite i evropske standarde.
ranko su ns napisao/la:
samo tako
ali nešto sumnjam da je sve zatvoreno. Negde ulaze
Ulaze kroz vrata zajedno sa posetiocima jer rolo vrata i ne rade bas :D

Sent from my SM-G9600 using Tapatalk

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 21:49 #1776

• das ivon
  • das ivon's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 989
  • Primljenih Zahvalnica: 3092
Zahvalnici: Duja, prophysio

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 22:08 #1777

• Djordje Cvarkov
  • Djordje Cvarkov's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 361
  • Primljenih Zahvalnica: 1486
romanempire napisao/la:
Moj predlog je da Promenadu preimenujemo u TC Golubinci. :troll:
Ili TC Serenada.
Pozdravite Vašu mamu
Zahvalnici: romanempire, Bogdus, prophysio

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 22:23 #1778

• HellBlaze
  • HellBlaze's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Primljenih Zahvalnica: 631
neusatz! napisao/la:

A sta ce da bidne kad se neki od njih, da prostis, iskenja odgore u KFC koficu nekome pa to dospe u medije (a hoce 101%)?

Mislis da ce ovi iz Promenade da brinu vise o zakonu ili profitu?

Golubovi su izvor zaraze i treba da se tretiraju tako + pregledati i zatvoriti sve moguce ulaze (mada ja licno mislim da su ovi tu odavno jer slecu medju ljude i uopste se ne plase).

Pa nije to beloglavi sup u Uvcu pa da ima jos 6 komada, ajte molim vas...

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 22:31 #1779

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
ma jasno samo vazdušara posle 22h

pisano u dokolici sa mašine
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 22:55 #1780

• zeljolaki
  • zeljolaki's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 127
  • Primljenih Zahvalnica: 231
ranko su ns napisao/la:
ma jasno samo vazdušara posle 22h

pisano u dokolici sa mašine

Ima manje okrutnih i zakonski prihvatljivih resenja,na primer : uhvate se na lepak ,iznesu napolje i puste na slobodu ...
Zahvalnici: Nicisy1, mdinic
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru