Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Tržni centar Promenada Novi Sad

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 20:16 #1741

• neusatz!
  • neusatz!'s Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1403
  • Primljenih Zahvalnica: 2973
Meni nije jasno položaj ovih koševa u odnosu na prilaz Promenadi. Deluje mi potpuno loš izbor mesta pošto ne znam ko bi tu igrao maltene a samom prilazu. Bolje da su sa strane ili iza ka SPENS-u?
Dobrodošlica na SSC forumu:

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 20:26 #1742

• f4bles
  • f4bles's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 255
  • Primljenih Zahvalnica: 854
Ja sam juče bio u Bioskopu, stvarno su sedišta super, i kvalitet platna je na nivou onoga što se može videti u Cinestaru.
Što se tiče fotografija, prilažem moj skromni doprinos, a ko želi neka doda fotografije u album. Pošto su fotke jako velike, a ne smanjuje mi se svaka ponaosob, ostavljam link ka Google photos albumu. :D
photos.app.goo.gl/4EXKgaEMHSW42mKC7
"He is born again! I feel him! The Dragon takes his first breath on the slopes of Dragonmount! He is coming! He is coming! Light help us! Light help the world! He lies in the snow and cries like the thunder! He burns like the sun!"
Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, RM77, Blavak, AeroDron, LordOfNoviSad, Voldi

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 20:39 #1743

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
ranko su ns napisao/la:
još neki vulkan da proradi

Proradio je Vulkan u podrumu :naughty:
Jedino što je izbor knjiga jednako bezvezan kao i u ostalim Vulkanima.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.
Zahvalnici: Voldi

Re:RE: Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 20:47 #1744

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 8559
  • Primljenih Zahvalnica: 36802
neusatz! napisao/la:
Meni nije jasno položaj ovih koševa u odnosu na prilaz Promenadi. Deluje mi potpuno loš izbor mesta pošto ne znam ko bi tu igrao maltene a samom prilazu. Bolje da su sa strane ili iza ka SPENS-u?
Položaj je zaista bezvezan i nalaze se preblizu jedan drugom. Sva sreća te to klincima ne smeta, što se može videti na jednoj Rankovoj fitki, a i ja prilažem jednu. Njima ne smeta ni neravna i neprilagođena podloga, a ja mislim da to tako i treba da bude. Nek se igraju klinci.

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena: 17 nov 2018 20:50 od Blavak.
Zahvalnici: das ivon, Zex021, valjan, AeroDron

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 20:52 #1745

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
f4bles napisao/la:
Pošto su fotke jako velike, a ne smanjuje mi se svaka ponaosob, ostavljam link ka Google photos albumu. :D
photos.app.goo.gl/4EXKgaEMHSW42mKC7
samo otvoriš
postimages.org/
i iz jednog klika ubaciš kolko oćeš fotki i enter i link direktna veza za forume kopiraš i ubaciš ovde. Oni sami resajzuju.
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Poslednja izmena: 17 nov 2018 20:56 od ranko su ns.

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 21:27 #1746

• Krajina
  • Krajina's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 1
  • Primljenih Zahvalnica: 3
Evo moje neko iskustvo. Odmah da kazem, nisam neko ko je iščekivao otvaranje ovog tržnog centra svim srcem, niti neko ko je mrzio ovaj tržni centar od samog početka, prilično sam neutralan bio od samog početka do otvaranja.
Bio sam na dan otvaranja negdje u večernjim časovima (18-19:30). Ulaz sa Bulevara (kod košarkaških terena), je prilično dobro ispao ako se uzme rok koji su imali, osim košarkaških terena, veličina je nedovoljna, linije nisu (barem tada) bile iscrtane, a i smatram da zbog ljudi koji šetaju u tom dijelu da bi se trebala napraviti neka ograda koja bi sprječavala ometanje ljudi van terena-bolje da su napravili 4 koša sa normalnom veličinom nego 6 koja realno nisu adekvatna za bilo šta ozbiljnije osim nekog sutanja, nema tu neke igre.
Pri samom ulasku u Promenadu izgledalo je sve prilično fino. Enterijer tržnog centra je zaista lijep i tu ne moze niko da mu zamjeri. Bilo je par izloga koji su bili prljavi ali zaista to nije bila većina izloga, takodje pod je bio prljav. Da li je to zbog radova ili same mase koja je tog dana koračala tim pločicama, to vam ne bih znao reći ali se mogu vam reci da se moglo primjetiti kao i prljave pokretne stepenice, ali važno je i napomenuti da to nije ona prljavstina koja bi vam uprljala obuću ili vas na neki način osakatila, ako mene pitate samo vizelnog tipa, ništa što bi vam pokvarilo dan(vjerujem da je danas već situacija dosta bolja, nadam se barem). Neko mi je rekao da će dosta prodavnica biti otvoreno naknadno, što nije istina, odnosno istina je da će se neki lokali naknadno otvoriti ali taj broj koji je meni rečen je jaako preuveličan (imao sam osjećaj da će svaka druga ranja biti zatvorena a na kraju su te neotvorene radnje bukvalno bile neprimjetne i ima ih jako malo). Tog dana je bila gužva, što je bilo i za očekivati ali je bila takva da se moglo neometano šetati i razgledati. U wc nisam zalazio tako da nisam adekvatan da komentarišem. Nešto što me razočaralo jesu "obične" stepenice, koje nisu završene, te su prekrivene malterom, prašinom itd. Iako se teoretski moglo proći tu, to već nije bila neka neznatna prljavština koju bi zanemarili, stvarno je bilo prljavo. Što se tiče popusta i ponude, zadovoljan sam te sam iskoristio popust da kupim nešto što mi je zaista trebalo. Na izlazu ka Dino parku bio je neki problem sa lajsnom blizu vrata ili tako nešto, znam da sam zapeo.

Iskreno imao sam fino vrijeme u Promenadi i mislim da je za ono što je namjenjena (tržni centar) dobra. Ima propusta, to nije upitno, koji su tu zbog roka gradnje i to je na izvođaču radova da što prije sanira. Takođe za sve one koji se užasavju na onaj nedovršeni dio pored Bulevara Cara Lazara, ljudi moji došli ste tu da idete u sam tržni centar i da nešto kupite, razgledate ili šta ja znam, znate i sami da će to nekada biti završeno, to što nije na dan otvaranja završeno, hoće li to uticati na vaš stvaran cilj odlaska u tržni centar ili smo samo nacija sa velikom negativom energijom. (a šta mislite da naše nezadovoljstvo iskoristimo da nam državu ne vode "napredni" već neki, "nazadni")
Eto toliko od mene, stvarno nisam pristalica jedne ili druge strane, dao sam samo neki utisak i nadam se da će "pomoći" nekome.

(ovaj dio slobodno zanemarite ovo je samo moje neko viđenje, nebitno je za samu Promenadu)Nešto što mi je zapalo za oko je bio jako veliki broj ljudi koji su došli u Promenadu da samo vide to nešto novo a ne da nešto kupe (bile su i akcije tog dana). Moglo se primjetiti jako malo ljudi sa kesama iako je citava Promenada bila krcata, a najviše se novca potrošilo na zadnjem spratu (kafići, restorani i bioskop). Ovo ne govorim da vrijeđam te ljude ili bilo šta, svjestan sam finansijke situacije naše zemlje, ali je pokazalo da smo i dalje nacija koja voli sve da vidi i čuje čak i ako mu pretežno ne treba, ali i takođe da se mnogo priča o manama i vrlinama Promenade(ili bilo čega drugog) a zapravo doći će jednom u Promenadu u mjesec dana da pojedu nešto u KFC i da kupe majicu(opet poenta nije kupovna moć prosječnog Srbina već gubitak vremena koje može biti korisno iskorišćeno za neke druge stvari a ne komentarisanje Promenade kao nečega što njemu nije od neke važnosti-nadam se da me razumijete).
Zahvalnici: Cookie, Egzekutor, Duja

Re:RE: Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 21:31 #1747

• prophysio
  • prophysio's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 70
  • Primljenih Zahvalnica: 173
Klon napisao/la:
Pločice u tržnom centru su odvratne,fugne i kvalitet užas, prilaz kolima i parkiranje u garaži katastrofalno ,da nema onih momaka u zutim prslucima ne bih znao gde da udjem unutra iz garaže, putokazi jadni i bedni ,organizacija garaže užasno organizovana,garaža tmurna i nedovršena, pokretno stepenište prljavo,sa donje strane fale ploče kao da je otpalo nešto..butici puni i lepe robe ima, golubi lete i vrše nuždu što je sramno. Delta city i Ušće su bolji,kvalitetniji i organizovaniji od Promenade.. tamo kad udjes kolima sve je nekako lepo sređeno i lako se snadjes...
Pa, evo, imas priliku da ides tamo gde ti je bolje. Svako sebi bira gde mu prija :)

Sent from my SM-G9600 using Tapatalk
M.Sc. therapist of sports medicine

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 21:34 #1748

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 214
  • Primljenih Zahvalnica: 133
Ja idem samo tamo gde ima bioskop. :mrgreen:

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 21:40 #1749

• mlata
  • mlata's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Drugi su drugi-mi smo prvi
  • Poruka: 629
  • Primljenih Zahvalnica: 1024
Nikakav bioskop ne moze da mi zameni slobodu gledanja filmova kod kuce.65 tv i 5.1 ozvucenje.Gledas kad hoces i koliko puta hoces.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 21:53 #1750

• Direktor
  • Direktor's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 165
  • Primljenih Zahvalnica: 242
Unutra je kriminal koliko je fuserisano, polomljene plocice, prljavo + problem sa roto vratima koja iz nekog razloga zabaguju pa nece da se okrecu, a obezbedjenje nece da pusti da se ulazi i izlazi na sporedna vrata pa onda nas 50 i unutra i spolja cekamo da se pokrenu kako bi usli/izasli. Fali mesta za sedenje po hodnicima dok cekamo zene da zavrse sa sopingom. :lol: Sto je Krajina spomenuo, najvise ljudi je na poslednjem spratu gde se krka. :rofl:

Sve u svemu nista specijalno i nista sto se do sad nije videlo. Vecina tih butika ima i po ostalim trznim centrima. Klasican trzni centar poput biga, merkatora i ostalih.
Poslednja izmena: 17 nov 2018 22:01 od Direktor.

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 21:54 #1751

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
gibanica napisao/la:
kad se setim na sta lici Campona u Budafoku i ono u Temisvaru, ovo nase je skroz ok.

Ako je “ono u Temišvaru” Iulius Mall, on izgleda bolje od većine tržnih centara na zapadu.

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 22:04 #1752

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
mlata napisao/la:
Nikakav bioskop ne moze da mi zameni slobodu gledanja filmova kod kuce.65 tv i 5.1 ozvucenje.Gledas kad hoces i koliko puta hoces.

Bome, impresivna konfiguracija kućnog bioskopa.
Ali veliko platno je veliko platno.

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 01:27 #1753

• Emanon
  • Emanon's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 467
  • Primljenih Zahvalnica: 2125
Nekoliko impresija i sa moje strane.

Da je ovakav i ovoliki tržni centar bio potreban ovom gradu, bio je potreban. Jedino mi smeta njegov spoljašnji izgled. Noću i liči na nešto jer je zanimljivo osvetljen. Po danu je ništa drugo do običan limeni sarkofag koji više odgovara da je bio smešten negde kod Rodića, Lidla ili bilo gde uz autoput.
Za ovakvu ekstra i prva liga lokaciju, mogli su malo više da se potrude, da se postave strožiji uslovi od strane grada. Ovako, na sto metara dalje imamo predivnu zgradu NIS-a dok ovde imamo bukvalno hladnjaču. Sada je gotovo, za prolivenim mlekom ne vredi plakati.

Neko reče da je Promenada prevelika za Novi Sad, da Novosađani nemaju novaca da bi ga tu trošili. Ovaj ko je ovo zidao nije se oslanjao samo na Novosađane nego i na stanovnike Bačke Palanke, Zrenjanina, Kikinde, Šapca, Rume, . . . . Onaj ko ima novaca dolaziće vikendom u Novi Sad u šoping ture. Kao što Nivosađani idu u Ušće, Inđiju, Segedin, . . . . Novi Sad ima gomilu studenata koji nisu rodom Novosađani, došli su iz unutrašnjosti, sa severa Vojvodine, iz BiH, iz Crne Gore. Svima njima u posete vikendom dolaze rodbina, roditelji, braća, sestre. Sve su to potencijalne mušterije i kupci u Promenadi. Neka svako od njih kupi i najjeftiniju krpicu, ili popije kafu, kolu, čaj, pojede hamburger, pizza parče ili odgleda neki film, eto priliva novca. Ne mora to da bude puno, bitno je da kaplje, ali konstantno da kaplje po malo i nema zime.
Gornji sprat gde su kafići i restorani brze hrane je krcato. Nemaš gde iglu da ubodeš. Najbolji i najverniji konzumenti tog sprata su, i uvek će biti, klinčadija. Ovo je njima mesto za izlazak, za sastanke, za blejanje i žderanje pomfrita, hamburgera i ostalih špecija od kojih će im se kad tad začepiti krvni sudovi. O tome oni ne razmišljaju, još su mladi i puni snage, bitno je samo da svako od njih ostavi po par stotina dinara dnevno. Za jedan radni dan to je poprilično novaca. A za godinu dana pravo malo bogatstvo.

Što se tiče Promenade, po meni nedostaje jedan omanji prazan prostor u njemu. Nešto poput neke vrste trga na kojem bi se odvijale razne manifestacije, priredbe, degustacije, promocije. Tako nešto će se sigurno dešavati oko prazničnih dana u godini pa je zato potreban neki trgić za okupljanje a da ne smeta normalnom funkcionisanju tržnog centra, protoku ljudi, da se ne stvaraju gužve i čepovi od se neće moći proći. Čim ne može da se prođe i normalno funkcioniše diže se tenzija i nervoza. Pogotovo zimi. Napanje grejanje, ljudi u zimskoj garderobi, teške jakne, čizme, znoje se i eto ti nervoze. Svaki očin počne da ti smeta i ide na živce.

Gledam pločice. Priličan broj razbijen. OK, radili ljudi, ispadne im alat sa visine, padne i puknu pločice. Dešava se svuda u svetu. Ali ono što iritira je sledeće. Postavili su pločice koje vizuelno liče na mermerne ploče. Onda povade te koje su razbijene a na njihovo mesto zalepe obične, jednobojne, za nijansu ili dve slične boje okolnih. I tako šetaš tržnim centrom koji je nov novcat a tu i tamo ti bodu oči zakrpe koje se baš vide.
To je kao da se useliš u nov stan, prvi si vlasnik, te što si ga kupio a u WC-u ubačene 2, 3 pločice drugačijeg dizajna jer su majstori nekoliko njih razbili pa na brzinu našli nešto slično u zamenu.
Primetio sam dva ili tri momka, na svakom spratu po jednog, kako guraju one mašine za pranje i poliranje podova. Rade momci, trude se, ali iza mašina i dalje ostaju neki tragovi koji me podsećaju na lepljive tragove slične tragovima od pur pene kada majstoru pobegne malo sa strane. Tu će morati da radi neka žešća hemija.

Bio sam i na terasama. Video klince kako drmaju i tresu onu staklenu ogradu prema Dino parku i pljuju dole na prolaznike. Kada sam ih upozorio da ne drmaju ogradu i da ne pljuju, samo su me pogledalimkao da sam im pobio pola familije i rekli mi "pa ne pljujemo po vama". Kao, šta mene briga što oni pljuju po drugima, ne pljuju po meni pa ne kontaju zašto se ja uopšte njima obraćam. Retardi mali.

Ne može u Srbiji ništa da funkcioniše a da se ne nađe procenat onih pametnih koji odmah sve pr7lagođavaju sebi i svojim potrebama. I pored znaka zabrane saobraćaja, nekoliko njih je kolima ušlo na plato između Promenade i stadiona i tu se parkiralo i ušlo unutra. Dosta luksuznih vozila se u garaži parkiralo tako da nisu bili parkirani na za to predviđenim mestima nego tik uz vrata za ulazak u tržni centar iz garaže. Valjda da ne pešače previše. To su verovatno isti oni koji se po gradu parkiraju na trotoare tik uz ulaze u kafiće, markete, kladionice,....

Dok se na ulaz u Promenadu sa glavnog platoa čekalo u redu zato što su se ona roto vrata stalno nešto zaglavljivala a obezbeđenje nije htelo da otvori leva i desna bočna vrata, za to vreme na ulazu iz pravca Spensa nije se čekalo i sekunde. Roto vrata su bila zaključana dok su oboje bočnih vrata bila otvorena i sasvim normalno i lepo se cirkulisalo, bez zastoja i zadržavanja.

Po meni, jedan ogroman nedostatak celog kompleksa su samo jedne pokretne stepenice za sprat na kojem su restorani i bioskop.
Nisam 100% siguran, ali kao da sam perifernim vidom zapazio da neki lokali imaju svoje pokretne stepenice ka gornjim spratovima, mimo onih pokretnih stepenica između etaža u glavnim holovima.

Nisu trebali puštati u promet nezavršen objekat jer će na kraju biti da neki sitniji radovi nikada neće biti odrađeni. U fazonu "kako ćemo - lako ćemo". Te sitnije rafove će odlagati za sutra, pa za prokosutra i tako u nedogled dok se na njih ne zaboravi. Pa slično svi mi radimo i u našim kućama i stanovima. Uvek posle većih radova ostanu oni sitniji. Kao sutra ću to srediti, sada malo da se odmorim, pa iskrsne nešto drugo i ovo ee samo zamaskira. Pa ja kod kuće u šupi držim lajsnu koju sam posle neke rekonstrukcije kuće trebao da postavim još pre 15 godina. A takvih kao što sam ja, poznajem još gomilu likova.

Gužva je, ali protok ljudi sasvim normalno funkcioniše. Za par nedelja će se posetioci malo razrediti, neće ih više biti toliko. Sada su u većini oni koji su u Promenadu ušli da je vide kako izgleda. Kao i ja što sam ušao da samo vidim. Tako je bilo i kada je Merkator bio otvoren. U njega se išlo u izlazak, šetnju, u pozeraj. Izađe cela porodica, muž, žena i klinci. Obrnu par krugova pa kući na ručak ili večeru. Tako je sada i sa Promenadom.

Inače, veliki je kolaps saobraćaja na Bulevaru Oslobođenja. Gomila taksi vozila staje u onu traku za odvajanje ka ulazu u garažu. Tu izlaze putnici a ulaze novi. Pretrčavaju preko one nasute zemlje i tek posejane trave koja po svoj svojoj prilici neće ni nići, biće izgažena. Dodatnu frku prave oni koji stanu i uključe sva četiri žmigavca zato što čekaju nekog ko ih je zvao da dođu po njih.
Dodatnu gužva i kolaps se stvara iz pravca mosta. Oni koji bi da skrenu u garažu bivaju blokirani od strane taksista a oni blokiraju one koji bimiz srednje trake u desnu traku. Pa tako oni iz srednje trake stoje dok se ne oslobodi desna a iz leve opet stoji nekoliko njih koji su rešili da se odvoje ka garaži ali ne mogu zato što je srednja blokirana, . . . Onda ima nervozih koji trube, naglo koče, kreću uz potpisivanje. U par navrata je bila kolona skoro do naspram NIS-ove zgrade tako da ih je tu hvatalo crveno u samoj raskrsnici pa su blokirali sve one koji su išli Bulevarom Cara Lazara. Čak su tu na odvajanju ka garaži sa bulevara postavili saobraćajca koji je neprestano duvao u pištaljku, mahao palicom, terao taksiste, . . . . Bukvalno, niko ga nije zarezivao ni 5%, kao da ne postoji, autoritet službenog lica je bio čista NULA. Biće tu i karambola vremenom. Pogotovo što sada gomila pešaka pretrčava van pešačkog prelaza od i ka zgradi Elektrovojvodine pa cela situacija podseća na situaciju kao kod Futoške pijace.

Baš se raspisah. Sorry.
Zahvalnici: Dukelander, kimi, Cookie, Duja, drazesnaSkorpija, RM77, Zex021, mlata, Djordje Cvarkov, valjan, Eldarion, mdinic, neobuscitta, Ambasador, prophysio

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 07:15 #1754

• AeroDron
  • AeroDron's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 491
  • Primljenih Zahvalnica: 9477
Zahvalnici: Cookie, mrnjavi, Duja, Zex021, sasar, Blavak, Mikins, valjan, Eldarion, mdinic, ChobbyNS, Ambasador

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 07:23 #1755

• AeroDron
  • AeroDron's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
Zahvalnici: Cookie, mrnjavi, Zex021, sasar, Blavak, Mikins, valjan, Eldarion, mdinic, Ambasador, prophysio

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 07:26 #1756

• AeroDron
  • AeroDron's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, Cookie, ranko su ns, mrnjavi, Zex021, sasar, Blavak, Mikins, valjan, Eldarion, mdinic, ChobbyNS, Kasper, Ambasador, prophysio, Novosađanka

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 10:17 #1757

• Klon
  • Klon's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 140
  • Primljenih Zahvalnica: 77
Prophysio@nemoras ti meni da govoriš gde ću ja da idem,ja sam samo rekao istinu, al tebe očigledno boli i dotiče jer si možda deo ekipe zadužene za nedostatke koje su prouzrokovane neskolovanjem i nestručnošću,da bih aktuelna vlast pohvalila svojim radom... Bolje da su dobili upotrebnu dozvolu za objekat.. Ja nisam mogao da radim vikendicu jer čekam priključak struje u 2018godini a sve sam spremio da platim i da sve radim legalno.
Zahvalnici: kimi

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 13:05 #1758

• neusatz!
  • neusatz!'s Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1403
  • Primljenih Zahvalnica: 2973
Pošto sam Promenadu zaobišao u širokom luku, dosledno svojoj odluci da je bojkotuijem, gledam slike i nigde ne vidim one vdene površine koje su bile najavljene. Bilo bi mi mnogo lepše da ih ima, da su stavili neke fontane, ili vodene zidove unutra i leti napolju...bilo bi to ,mnogo humanije po meni.
Dobrodošlica na SSC forumu:

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 13:32 #1759

• Sv. Ilija
  • Sv. Ilija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 131
  • Primljenih Zahvalnica: 63
Voldi napisao/la:
deran napisao/la:
Drago mi je ako se to desilo u bioskopu sa VIP kartama. Radnici su dobili instrukcije da tako i rade. Nije posteno da neko plati skuplje VIP sediste a da neko sa obicnim kartama sedne na iste. Te kontrole ce biti redovne. :clapping: ekipa koja radi se još uvek uigrava ali za sada sve prolazi u najboljem redu...

Ja sam uvek za kontrole, i to je za pohvalu. Nadam se da će ekipa istom merom kontrolisati klinčadiju koja se pušta u salu bez roditeljskog nadzora, sve koji svaki čas pale-gase telefone i naročito one koji šutaju naslone sedišta nemajući obzir da to eventualno smeta osobi ispred. Nije pošteno da neko ko plati ulaznicu (bilo koje vrste) bude ometan u praćenju projekcije.
.

A upadanje kontrole u sred projekcije nije ometanje? Pa ne radi se to tako, seljacki

Tržni centar Promenada Novi Sad 18 nov 2018 14:19 #1760

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
Sv. Ilija napisao/la:
A upadanje kontrole u sred projekcije nije ometanje? Pa ne radi se to tako, seljacki

Nisam skapirao da se upada usred projekcije. Mada meni to nije strano, nama je kad smo bili klinci, neki čikica upadao u Domu Kulture usred projekcije Supermena da nas kontroliše da li grickamo semenke. :dunno:
Poslednja izmena: 18 nov 2018 15:06 od Voldi.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru