Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Tržni centar Promenada Novi Sad

Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 14:39 #1701

• drxnele
  • drxnele's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 46
  • Primljenih Zahvalnica: 80
Ambasador napisao/la:
Mislim da fali elemenata tipa vodenog zida ili nešto slično sa vodom
Ima vodeni temelj :rock:
b4ndito.com
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
Zahvalnici: das ivon, Djordje Cvarkov, prophysio

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 14:52 #1702

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 8559
  • Primljenih Zahvalnica: 36802
Bul. cara Lazara.

Neće ovo skoro biti gotovo. Danas sam iskoristio pauzu da prođem delovima koji nisu stalno vidljivi posetiocima i utisci su da će im i za to trebati vremena da srede. Hodnici koji vode do parkinga i toaleta još uvek nemaju sve putokaze, pa se ili raspituješ ili oslanjaš na intuiciju. Podne obloge nisu svuda postavljene (ili su bile razbijene, pa nisu zamenjene na većoj površini nego 1-2 pločice). U hodnicima je hladno, kao da uopšte nema nikakvog grejanja. Toalet je sređen (nisam fotkao) i lepo izgleda. Vodilo se računa i o deci (bio samo u muškom) te postoji pisoar i lavabo niže postavljeni od uobičajne visine. Nažalost voda je hladna, a ni sušilica za ruke ne duva makar topao vazduh. Lift je u funkciji i radi kako treba.

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena: 16 nov 2018 15:04 od Blavak.
Zahvalnici: Dukelander, Cookie, kasko, Zex021, Mikins, valjan, AeroDron, Ambasador

Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 15:32 #1703

• jiggy
  • jiggy's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 321
  • Primljenih Zahvalnica: 636
Da li funkcionise kolski ulaz na parking iz C. Lazara?

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 15:47 #1704

• HellBlaze
  • HellBlaze's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 214
  • Primljenih Zahvalnica: 631
Dve dodatne stvari koje sam danas primetio a ne svidjaju mi se

- pokretne stepenice svako malo ne rade (centralne i one kod glavnog ulaza), ili ih gase ili nesto nije okej sa njima
- video sam goluba na konstrukciji iznad food courta, imamo zeleznicku stanicu u najavi
Zahvalnici: kasko

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 18:04 #1705

• Istraživač
  • Istraživač's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 94
  • Primljenih Zahvalnica: 174
Danas sam brzo prošao kroz Promenadu od ulaza kod Univera do ulaza prema Merkatoru. Velika gužva ali nije nepodnošljivo. Najjači utisak su roto-vrata koja su se zaglavila neposredno pre nego što ću zakoračiti kroz njih (ulaz kod Univera), a nekoliko ljudi je bilo zarobljeno unutar njih. Odglavila su se posle oko minut. Roto-vrata na ulazu prema merkatoru nisu bila u funkciji (radnik obezbeđenja je ljude usmeravao na sporedni ulaz/izlaz odmah pored na kome je bila izuzetna gužva).
Zahvalnici: kasko

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 18:32 #1706

• RM77
  • RM77's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 311
  • Primljenih Zahvalnica: 429
Koliko m2 ima Univer u Promenadi? Pošto mi se čini da je manji od onog na Spensu...

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 20:23 #1707

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 214
  • Primljenih Zahvalnica: 133
RM77 napisao/la:
Koliko m2 ima Univer u Promenadi? Pošto mi se čini da je manji od onog na Spensu...

4000 ako se dobro sećam.

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 20:43 #1708

• neusatz!
  • neusatz!'s Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1403
  • Primljenih Zahvalnica: 2973
"Univerexport Promenada je kako je dalje objašnjeno prostran na preko 2.500 kvadrata"

www.mojnovisad.com/vesti/univerexport-je...Y_mp-lCufhjBRJsAnNDU
Dobrodošlica na SSC forumu:

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never
Zahvalnici: RM77

Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 21:40 #1709

• Dudaši
  • Dudaši's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 5
  • Primljenih Zahvalnica: 19
Pošto objekat nema upotrebnu dozvolu i pitanje je kada će je dobiti, to znači da je pravno objekat još uvek gradilište. Što je jako interesantno, nego muči me jedna stvar: sa aspekta bezbednosti, kada se desi požar ili eksplozija ili nešto slično što bi moglo da prouzrokuje paniku i stampedo ljudi postoje samo pokretne stepenice za vertikalni transport koje su na vidnom mestu. Ako dođe do tako nečega biće gomila mrtvih. Kako je ovakav projekat sa aspekta bezbednmosti dobio dozvolu nije mi jasno. Postoje neke stepenice koje su zavučene, ja ih nisam našao, a ljudi za njih pojma nemaju. Ispravite me ako grešim.
Zahvalnici: Cookie, das ivon, Ambasador

Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 21:46 #1710

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
Gde su u BIG-u te stepenice? Ja ih ni tamo nisam primetio, a bio sam x puta...

Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 21:58 #1711

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Na mreži
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Cookie napisao/la:
Gde su u BIG-u te stepenice? Ja ih ni tamo nisam primetio, a bio sam x puta...

Jedne su kod WC-a kod food-courta, a druge pored DM-a.
Praksa je da se te stepenice uvek sklone i ne vide iz prve, ali da bude obeleženo gde se nalaze, i da panična rasveta upućuje na njih.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.

Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 22:01 #1712

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
Nisam mislio da ih nema. Eto, ja sam osoba koja na to ne obraća paźnju, a verujem da se ne razlikujem od većine. :)

Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 22:14 #1713

• None
  • None's Avatar
Bas danas sam proverio na tri mesta zadnje strane gde su prolazi za WC sve je lepo obelezeno prostrano i lako se nalaze.

Izmena: Jedan je sluzbeni. Izadjes nazad kroz hodnik od WC-a na sredini dole i sve vidis.
Poslednja izmena: 16 nov 2018 22:17 od None.

Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 22:15 #1714

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Na mreži
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Ni ne treba da obraćaš pažnju, zato su i sklonjene. Treba da obraćaš pažnju na reklame, izloge i stvari.
A onog momenta kad izbije panika treba da ti nedvosmisleno bude jasno kuda treba da ideš.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 23:33 #1715

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
trebali su da ga otvore 15 decembra Kako je bilo prvobitno najavljeno. toliko manjkavosti i fušeraja je strašno. tamo na izlazu ka Spensu su se smrzli oni radnici nema vrata ulaznih od stane Spensa.
inače baš veliki izbor trgovine, odlične prodavnice mnoge koje nikad nisu bile ovde. izgled enterijera je jako lep.
ako nastave da ispravljaju propuste i završe mol ovaj fušeraj će se zaboraviti.
mada sad se pomalo bojim da im ovo sve ne ostane ovako nedovršeno i aljkavo.

pisano u dokolici sa mašine
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Poslednja izmena: 16 nov 2018 23:34 od ranko su ns.
Zahvalnici: helen

Tržni centar Promenada Novi Sad 16 nov 2018 23:43 #1716

• jiggy
  • jiggy's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 321
  • Primljenih Zahvalnica: 636
Danas sam bio sa klincima u Cineplexx-u da pogledamo film i zapazio sam jednu zanimlivu stvar.
Naime, sedeli smo u redu 8 (VIP) u sali 2 i iza nas su sele dve devojke i jedan muskarac u 9. red, koji je isto VIP. Nakon nekih pola sata - sat, ulazi radnik bioskopa, trazi im karte na uvid i opominje ih da su seli na VIP mesta sa kartama za "obicna" i onda je devojka morala da ode do kase, pretpostavljam da kupi VIP ulaznice.
Zanimljiva situacija, koju nisam primecivao u BIG-u tj Cinestar-u, a tamo sam bio sigurno 30ak puta i svaki put na VIP mestima...

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 01:42 #1717

• IC
  • IC's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 441
  • Primljenih Zahvalnica: 528
i ja sam danas bio i nisam nasao stepenice, ni lift nije radio a nisam uspeo ni da se parkiram...

There are no passengers on spaceship earth. We are all crew.
Poslednja izmena: 17 nov 2018 15:44 od Dukelander.
Zahvalnici: limanac, Zex021, sasar, AeroDron, Istraživač, Novosađanka

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 01:53 #1718

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
IC napisao/la:
i ja sam danas bio i nisam nasao stepenice, ni lift nije radio a nisam uspeo ni da se parkiram...
Ovaj irvas u krupnom planu ima facu kao da je spreman da mi noge polomi.

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 02:12 #1719

• deran
  • deran's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 44
  • Primljenih Zahvalnica: 106
Drago mi je ako se to desilo u bioskopu sa VIP kartama. Radnici su dobili instrukcije da tako i rade. Nije posteno da neko plati skuplje VIP sediste a da neko sa obicnim kartama sedne na iste. Te kontrole ce biti redovne. :clapping: ekipa koja radi se još uvek uigrava ali za sada sve prolazi u najboljem redu...
...tvrdjava pušta mesec kao zmaja nad Varadinom...
...aveti tera sa trga Miletić, večito prgav...

Tržni centar Promenada Novi Sad 17 nov 2018 02:14 #1720

• Patrick
  • Patrick's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 6
  • Primljenih Zahvalnica: 3
Bio sam juce oko 11 prepodne,odmah na pocetku glavnog ulaza jedna od pesackih traka je tako lepo uradjena da sam imao osecaj kao da idem po njivi a ne betonu,onda na samom ulazi stoji neki otirac o koji se svako drugi saplete,e onda kada se i udje oblije vas prelep miris svezeg maltera a tu su i kaljave plocice bez fugni i muzgava stakla i izlozi.Pokretne stepenice kao da nisu lepo legle nego vire pomalo iz poda,kada sam ja ulazio sve stepenice su radile,medjutim kada sam izlazio odjedom su sve stale,tako da prica da ne postoje obicne stepenice uopste nije tacno jer se i na ovima ,,tabana"(salim se).Mogu da potvrdim da su golubovi vec pronasli novo mesto jer su se tacno posadili nekom iznad tanjira kod dela sa hranom. Po mom utisku sve prodavnice su razvukle asortiman tako da ce i ovde verovatno biti setanja dok nekog drugog njihovog objekta da bi se kupilo ono sto se mislilo da ima ovde. Po ovome sto videh nemam nameru a ni zelju da ponovom udjem.
Zahvalnici: helen
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru