jiggy napisao/la:
Sutra ce biti mnogo bolje. Kada prodje danasnji dan, sigurno ce sve podove oprati, jer nisu smeli masinom zbog svezih fugni.
Tako da ocekujem da sutra sve izgleda mnogo utegnutije, iako verujem da ce proci mesec dana dok se ne dobije pravi dojam.
Samo mi nije jasno, isti dan (danas) je Corp (znate ih kao firmu koja snabdeva SVE lokale u gradu sa potrosnim materijalom), otvorio prodavnicu (Korpa) ekskluzivne robe (pica, sirevi, cigarete, kafe itd.) brendova koji se tesko nalaze kod nas. Pritom su otvorili i kafic (Bistro) u sklopu istog prostora od bezmalo 500 kvm i izvodjac je kasnio sa radovima 7 dana, ali nikom nije palo na pamet da otvara polu-zavrsen objekat, vec su izvodjacu naplatili penale za svaki dan kasnjenja. Pritom su prijavili novih 30 radnika samo za taj prostor...
I danas su otvorili sve, zategnuto kako i trebalo. Istina je da su radnici do 6h jutros kucali cene i lepili na rafove, ali je sve sredjeno.
Pa sad mene interesuje zasto to nije moglo da se primeni i u slucaju Promenade? Ok, kasne radovi, zakupci prete penalima, pa zar ne moze sve da se prenese na onog ko je kriv (izvodjac?) i da mi dobijemo gotov proizvod?
Corp je lepo naplatio 13k evra penala za izgubljenu dobit za 7 radnih dana, smenio menadzera i to je to, nema puno sentimentalnosti.
Gde se nalazi taj lokal/radnja?
Ko je izvodjac?
Sent from my iPhone using Tapatalk