neusatz! napisao/la:
Terene je trebalo staviti na krov. Ako se dobro sećam u početku je i bilo predvidjeno da ti i teniski tereni budu tamo, mada možda i grešim?
To što je predstavljano u početku je verovatno bio neki mock-up arhitekte i nekog od menadžera razvoja.
Duja napisao/la:
Jes, u paraleli sa zelenim krovom.
Na fotkama sa kamere se lepo vidi da na krovu nema mesta za bilo kakve bašte, jer su mesto zauzeli čileri, klima komore i ostala mašinska oprema.
+ da bi krov u bilo kom trenutku u nekoj fazi dva postao javan, neophodno je da već postoji predviđen izlaz na njega ili način da se taj izlaz obezbedi, a ja ga ne vidim.
Za zelene krovove, mašinska galerija mora biti planirana negde na boku objekta, u prizemlju van objekta ili slično.
tetris napisao/la:
Ogradili su deo gde tek treba da srede prilaz objektu.
LIVE 15-Nov-18 // 11:12
Ljube napisao/la:
Tek sad na slikama vidim da su tereni za basket zaista zamazivanje očiju. Podloga je katastrofa, a baš sam se bio obradovao.
Podloga je na brzinu rađena i moraće da se dorađuje. Nije loša samo za basket, loša je za hodanje.
Čak i u samom centru se oseti ono što je neko već pominjao. Keramika je lepljena direktno na beton, bez košuljice, pa su se pojavila "brda i doline" koja se osete kad se hoda.
Nije to ništa drastično, ni jedno ni drugo, ali nije ni lepo.
Inače, svi zaboravljate potez uz tržni centar na Bulevaru Cara Lazara, na kom ima mesta za normalne terene za basket.
Na NEPIju je da sad izvadi situaciju kako zna i ume pošto su se pristojno obrukali.
Definitivno su se precenili sa datumom otvaranja. Vide se lajsne koje otpadaju (na ulaznim vratima), nezavršeni eskalatori, nezavršene površine gipsa, plafoni, podovi i raznorazni revizoni otvori o koje može da se saplete i slično. Lift nije u funkciji. Pošto sve prodavnice rade 10-22, 7 dana nedeljno, za fine radove će morati da se angažuju radnici koji će raditi u trećoj smeni, i meni se čini da to može da se razvuče do proleća.
Sve se to da ispraviti, al' je neozbiljno.
Od svega su najgore nepovezane instalacije za odimljavanje i upitna funkcionalnost sistema zaštite od požara.
Držimo fige da to što pre ispeglaju jer na stranu sve estetske zamerke, ovo može da bude i opasno.
Da, hteo sam da dodam još samo nešto:
Enterijer daleko bolje izgleda od eksterijera i pored toga što je štrokav i nedovršen