Ja imam saradnju sa Spensom oko Sajmista (deo koji se radi i deo oko bazena) i u cestom sam kontaktu i sa gen. dir. Jaricem i fin.dir. Veselinovicem i oni pricaju da im je problem je sto je grad svo zemljiste (parcele) oko Spensa oduzeo i sada je njima ostalo samo to sto je fizicki objekat, a oko objekta nemaju nista.
Na Sajmistu imaju slican problem (deo oko bazena), sve je njihovo, ali nista nije. A najveci problem samog objekta im i jeste grejanje i hladjenje jer je sistem star, zahteva mnogo freona, mala efikasnost a oni sami tu ne mogu nista da urade, sto zbog finansija, sto zbog grada.
Bili su i u blokadi par puta, pa ne mogu da ispostuju dobavljace, pa onda dobavljacci nece da ispostuju njih itd.
Jos jedan problem je i sto gen. dir. bude postavljen po partijskoj liniji, a svi ostali su tu vec dugo i imaju svoje seme i semice, pa im ne odgovara ni kada dodje novi "gazda" i krene da talasa...
Tako da niko nista ne zna. Znaju samo da rade Sajmiste tj. adaptiraju ceo prostor u nesto sto ce stvarno izgledati dobro, ali su i tu u raznim problemima. Treba da uklanjaju 4 teniska terena, od kojih su dva sredjena pre 3 godina, ne znaju sta ce sa kuglanom, treba da seku 20ak starih stabala, jer se ceo teren za fudbal pomera itd.