kasko napisao/la:
Ja ne vidim nikakav problem sa zgradom. Ima svoj pecat. To i jeste zgrada gradjevinskog fakulteta i treba da izgleda malo drugacije. U odnosu na ono sta imamo u gradu je pravo osvezenje.
Mislim da nema nikakav pečat i izgleda, u prostoru ali i sama za sebe, "jeftino". Da ne govorim o tim "modernim" oblogama koje se danas često koriste i uopšte nisu malo drugačije i, bar meni, nije osveženje... A činjenica da je u pitanju objekat građevinskog fakulteta je morala da doprinese da se na neki drugi način "istakne". Da ne govorim o upisima forumaša dunavskog...
kasko napisao/la:
No, mi smo ljudi takvi da bi i Ajfelovoj kuli nasli gresku da nam je izgrade u gradu... bitno je biti negativan.
Čini mi se da se mi ovde ipak koristimo argumentima u velikoj meri i nismo poput komentara na 021 mrzovoljni negativci (čak lično mislim da smo i previše pozitivci). Kada je nešto dobro to se pohvali a kada nije onda se kudi ali argumentovano jer samo tako možemo naučiti nešto jedni od drugih, unaprediti se,... Generalno, mislim da postoji užasno mnogo površnih priča, "analiza", zaključaka i toga se grozim ali mislim da to ovde nije slučaj.
Inače, Ajfelova kula je bila izložena izuzetno negativnim kritikama a čak je i podelila javnost Pariza i Francuske uopšte jako dugo vremena.