Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Politika u gradu

Politika u gradu 26 avg 2013 21:33 #441

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Ahahahah, stvarno ste manijaci.
Ranko, :okay: za avatar :lol:
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 00:59 #442

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
Ahahahahah Rankov avatar :D
Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 09:19 #443

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
koja glupača :rofl:

KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Poslednja izmena: 27 avg 2013 09:19 od ranko su ns.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 09:50 #444

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 09:52 #445

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor

nsreporter

zar nije mogla država ili Grad to da uzimaju. To bi ja mogao da radim. I odakle pravo privatnoj firmi da to radi. Jel njena obala.
teška pljačka
Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 10:26 #446

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
Pise da su placali zakup i sve pripadajuce dadzbine. A bio jempotreban, kazu, jer postojeci nema dovoljni kapacitet.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 11:23 #447

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
jasno je ko dan da tu nema nikakvog ulaganja. To je državno zemljište. Izuzetno lak posao i fenomenalna zarada. Koji bi to ozbiljan grad dao izvor novca nekom drugom za mizernu naknadu.
Normalno ko neće da vidi tu nema pomoći. Nemam iluziju da će progledati. Da plaćali su zakup i dažbine.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 12:00 #448

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2667
  • Primljenih Zahvalnica: 3069
Ranko, imaš li slučajno neki novinski isečak o sletu održanom prilikom otvaranja poludovršenih 35m Branka Bajića u prethodnom, snalažljiivom mandatu Igora Mirovića?
Čuo sam i da piše stihove. Šta misliš o njemu kao pesniku?
Poslednja izmena: 27 avg 2013 12:02 od TurboMaximus.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 12:26 #449

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Imam, ako misliš na ovo

Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 12:28 #450

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Ulica Branka Bajića je napravljena u jednom cugu i to kvalitetno i za vreme mandata Rodnija Pavličića
Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 12:43 #451

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2667
  • Primljenih Zahvalnica: 3069
Gledao sam slet, deo.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 27 avg 2013 19:21 #452

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
lepo, lepo
Humano – Predstavnici političke organizacije ”Treća Srbija” organizovali su danas u svojim prostorijama akciju dobrovoljnog davanja krvi kojoj se odazvao veliki broj članova, simpatizera i funkcionera ove političke grupacije. Akcija je sprovedena kao deo nastojanja da se podstakne društveno odgovorno i humano ponašanje u našem društvu, dok je ista izvedena uz nadzor stručnog lekarskog tima. Prema rečima organizatora, poznato je da su zalihe krvi u Srbiji, pa tako i u Vojvodini i Novom Sadu, na izuzetno niskom nivou, na šta svakodnevno upozorava i republički Institut za transfuziju krvi, čime se direktno ugrožava izvođenje samih operacionih zahvata, ali i lečenje pacijenata i tretiranje hitnih slučajeva. Upravo otuda Treća Srbija je sprovela čitavu akciju u delo.

treca srbija dobrovoljno dala krv 01

- Skrećući pažnju na sam problem, Treća Srbija je ovim putem želela svojim primerom da pokaže koliko je značajno dobrovoljno davanje krvi i drago nam je što je akcija bila izuzetno uspešna, sa jako dobrim odzivom. U Srbiji se stalno priča o problemima, često o stvarima na koje mi kao građani svojim postupkom možemo da utičemo, a ovo je bio način da to i učinimo svi, jer nečiji životi i zdravlje zavise upravo i od svih nas kao građana koji smo na ovaj način od pomoći. Među našim članovima i inače ima veliki broj redovnih dobrovoljnih davalaca krvi – istakao je odbornik Treće Srbije u gradskoj Skupštini, Aleksandar Đurđev.

Akciji, koja je organizovana u saradnji za ovdašnjim Zavodom za transfuziju, odazvalo se nekoliko desetina pripadnika Treće Srbije, s tim da će ubuduće ovakav način pomoći prerasti u tradiciju ove političke organizacije. – Redovni sam davalac krvi i suština je upravo u davanju. U Srbiji postoji problem sa zalihama krvi, svi smo svesni toga i ovo je način da se pomogne. Naš stav i jeste da kad društvu nešto treba, a i ako nema ko, mi ćemo svakako učiniti sve što je potrebno – kazao je ovom prilikom za Novine novosadske direktor Kulturnog centra Novog Sada, dr Andrej Fajgelj. Akciji su se odazvali i šef Odborničke grupe Treće Srbije, Miroslav Parović, Član Gradskog veća za privredu, Goran Sečujski, zamenik predsednika Skupštine grada, Miroslav Ilić, portparol Treće Srbije Sava Stambolić i mnogi drugi.

link

Tema je zaključana.

Politika u gradu 28 avg 2013 04:52 #453

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
Tema je zaključana.

Politika u gradu 28 avg 2013 11:13 #454

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
ranko su ns napisao/la:
jasno je ko dan da tu nema nikakvog ulaganja. To je državno zemljište. Izuzetno lak posao i fenomenalna zarada. Koji bi to ozbiljan grad dao izvor novca nekom drugom za mizernu naknadu.
Normalno ko neće da vidi tu nema pomoći. Nemam iluziju da će progledati. Da plaćali su zakup i dažbine.

Ranko, nema potrebe za vredjanjem ikoga. Ja sam samo napisao sta kaze druga strana u nadi da cemo dalje diskutovati i mozda doci do zakljucka ko je i za sta odgovoran i kriv. Medjutim ipak ocigledno medju nama nema pravnika koji bi se razumeli u temu.
Poslednja izmena: 28 avg 2013 11:14 od kasko.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 11 sep 2013 13:15 #455

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Jes da je radio ovo LSV ali ovo je i vise nego tuzno i istinito

Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 12 sep 2013 14:40 #456

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Vučević: Koliko Jagodina dobija para, a koliko Novi Sad
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da je nezadovoljan funkcionisanjem gradske administracije, jer je i dalje spora, neefikasna i maksimalno birokratizovana.

"Nisam zadovoljan ni rezultatima dovođenja investitora. Ozbiljan problem je to što je stav svake republičke i pokrajinske vlade da Novi Sad ima sve i da ne treba da bude favorizovan kod domaćih i stranih investitora. I tako je poslednjih 13 godina od ministarstva privrede i finansija, SIEP-e, pokrajinske uprave", tvrdi Vučević.

"Lako je dovesti investitora kada mu date podsticaj od 8.000 evra za radno mesto. Hajde da vidimo koliko su Jagodina i Kragujevac dobili para od Republike, a koliko mi. Ovo je moj vapaj za pravičnim odnosom prema lokalnim samoupravama", rekao je Vučević i dodao da očekuje da će novi ministar Igor Mirović ravnopravno tretirati celu teritoriju Republike.

Izvor: www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Vucevic-Koliko...koliko-Novi-Sad.html

Sto volim kad se zali na vlast, a iz iste su stranke. Covek "vapi" preko novina za podsticajima. Kao da njegova stranka nije na vlasti. Evo bas mi ga je zao. Non stop citam kako se zali na prethodnu gradsku vlast, na pokrajinsku vlast, evo i na republicku vlast.
Poslednja izmena: 12 sep 2013 16:08 od Yokai.
Tema je zaključana.
Zahvalnici: Otis Driftwood

Politika u gradu 12 sep 2013 19:08 #457

• sandman
  • sandman's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1209
  • Primljenih Zahvalnica: 639
realno gledano u svetu, tako bi i trebalo da bude. zasto se ti i ja mormo slagati u svemu ako smo iz iste stranke. mozemo imati iste ideoloske ciljeve i iste drzavne ciljeve. drua stvar je sto je ovo srbija, zemlja politicara ne naroda i sto ovi to samo tako kazu, a uvece pod ruku u kafani.
Tema je zaključana.
Zahvalnici: Otis Driftwood

Politika u gradu 12 sep 2013 19:11 #458

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
sandman napisao/la:
realno gledano u svetu, tako bi i trebalo da bude. zasto se ti i ja mormo slagati u svemu ako smo iz iste stranke. mozemo imati iste ideoloske ciljeve i iste drzavne ciljeve. drua stvar je sto je ovo srbija, zemlja politicara ne naroda i sto ovi to samo tako kazu, a uvece pod ruku u kafani.

Bogami, prodji pored Gondole u 9-10, ujutru kafic, uvece kafana
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 12 sep 2013 20:07 #459

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
sandman napisao/la:
Sve je to ok, ali koja je moja incentiva da glasam za gradonacelnika koji nema ama bas nikakvu politicku moc u drzavi (ili za njegovu stranku na lokalu koja nista ne planira da uradi, po njegovom priznanju) i ne moze nizasta da se izbori? Moze moj gradonacelnik imati razlicite lokalne ciljeve sa republikom, ali treba imati nacin da ih ostvari.
Poslednja izmena: 12 sep 2013 21:45 od Yokai.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 13 sep 2013 09:32 #460

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
Sah-mat za kikirikija

Tema je zaključana.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru