Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Politika u gradu

Politika u gradu 22 jul 2013 13:44 #401

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Nama nema pomoci, ovo je dno dna
VIDEO: Opevana bomba ispod Bokanovog automobila

Bomba koja je nedavno eksplodirala ispod službenog auta direktora "Urbanizma" Tomislava Bokana, inspirisala je pevača Lazara Pajčina da ispeva numeru koju je nazvao "Bomba".
andinaroid
Ovo je još jedna u nizu pesama, kojima su simpatizeri Narodnog pokreta "3D" opevali svoje vođe. HIT - Refren "Narodni je pokret, po narodnoj volji, posle ove bombe jači smo i bolji" posvećeni su Tomislavu Bokanu, koji je i predsednik Pokreta "Dinara Drina Dunav".
- Nije to ništa čudno, jer mi tako funkcionišemo, uveče sednemo uz rakiju, ja im dam projektni zadatak, a oni do ujutro već sroče pesmu. Tako je nastala i "Bomba", a potpisuje je naš zavičajni tekstopisac, Lazar Pajčin, koji ju je i otpevao - objasnio je Bokan.
Upitan jesu li istovetno produktivni i kada su u pitanju "projektni zadaci" u "Ubanizmu", na čijem je čelu, Bokan odgovara da su tamo "još bolji". Bokan je toliko ponosan na pesmu posvećenu njemu, da ju je u pauzama nedavnog skupštinskog zasedanja, puštao na telefonu novinarima i odbornicima.

Direktor "Urbanizma" je i sam autor krajiških pesama, a izdao je CD koji je posvetio roditeljima.

"Bomba"

Tri su prsta na barjaku,
srce bije u junaku,
nama gospod snagu daje,
nema laži nema predaje.

Narodni je pokret,
po narodnoj volji,
posle ove bombe
jači smo i bolji.

Kad god braća žele skupa
uvek ima neka grupa
kojoj smeta, mili bože
da se Srbi slože, umnože

www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/VIDEO-Opevana-...ovog-automobila.html
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 22 jul 2013 13:56 #402

• limanac
  • limanac's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 5687
  • Primljenih Zahvalnica: 8894
Hahahah, skontajte kako su ovi sa R021 nazvali fotku Bokana koju nisi ubacio, ostao je samo tekst :rofl:
Otis Driftwood napisao/la:
Nama nema pomoci, ovo je dno dna
VIDEO: Opevana bomba ispod Bokanovog automobila

Bomba koja je nedavno eksplodirala ispod službenog auta direktora "Urbanizma" Tomislava Bokana, inspirisala je pevača Lazara Pajčina da ispeva numeru koju je nazvao "Bomba".

andinaroid
Ovo je još jedna u nizu pesama, kojima su simpatizeri Narodnog pokreta "3D" opevali svoje vođe. HIT - Refren "Narodni je pokret, po narodnoj volji, posle ove bombe jači smo i bolji" posvećeni su Tomislavu Bokanu, koji je i predsednik Pokreta "Dinara Drina Dunav".
- Nije to ništa čudno, jer mi tako funkcionišemo, uveče sednemo uz rakiju, ja im dam projektni zadatak, a oni do ujutro već sroče pesmu. Tako je nastala i "Bomba", a potpisuje je naš zavičajni tekstopisac, Lazar Pajčin, koji ju je i otpevao - objasnio je Bokan.
Upitan jesu li istovetno produktivni i kada su u pitanju "projektni zadaci" u "Ubanizmu", na čijem je čelu, Bokan odgovara da su tamo "još bolji". Bokan je toliko ponosan na pesmu posvećenu njemu, da ju je u pauzama nedavnog skupštinskog zasedanja, puštao na telefonu novinarima i odbornicima.
Poslednja izmena: 22 jul 2013 13:58 od limanac.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 22 jul 2013 14:12 #403

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah oplakoh

Samo da ih ne tuze sad :troll:
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 22 jul 2013 15:53 #404

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
Sloboda narodu!
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Tema je zaključana.

Politika u gradu 24 jul 2013 20:06 #405

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 759
  • Primljenih Zahvalnica: 165
Ranko , ne zelim nikog da vredjam i ne kazem da su svi dodjosi isti ili starosedeoci ali definitivno vecina tih ljudi ima istu karakteristiku.
Ja jesam bio klinac pre 90ih , ali znam da sam u ponoc se vracao sa utakmica da sam se igrao lopova i zandara na parkingu , da sam iso na kilometre od kuce sa drustvom i nikad nikakav problem nit smo napravili nit je iko nama pravio..niko nas nije bezecovao da dilujemo i slicno.

Sto se uopsteno kriminala tice tada je bilo sve presmesno u odnosu na sad, a ako to ne mozemo pripisati naglom demografskom promenom ,jedni otisli drugi dosli, ondak stvarno ne znam cemu da pripisem.
Uostalom kad pogledas nekog kao sto je TB sve ti je jasno ..ma dovoljno je samo facu da mu vidis ..

A konstatacija da je zalosno u sta se NS pretvorio ,tu se potpuno slazem kao i vecina starosedeoca.
Poslednja izmena: 24 jul 2013 20:12 od kimi.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 07:23 #406

• drazesnaSkorpija
  • drazesnaSkorpija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • bilo jednom...
  • Poruka: 135
  • Primljenih Zahvalnica: 30
'bro jutro, eto ne mogu da odolim da ne prokomentarišem,
elem, ima svega pomalo od gore navedenog, jeste ranije, pre nekih 30 godina(kada sam ja bila tinejdžer) mirnije noću, možeš da šetaš do kuće, manje droge po školama.... ALI isto tako je većina ljudi bila zaposlena, radila, imala redovna primanja, nismo imali 1000 tv kanala sa krvožednim scenama(koji god da okreneš), crtaći su bili duško dugouško, tom i džeri, popaj i miki maus, a pogledaj sada likove iz crtaća koje deca gledaju i njihov sadržaj. nisu se samo ljudi promenili (jedni otišli, drugi došli), promenile su se i vrednosti, nestala je stabilnost u svakodnevnom životu, i svaki da n je nova borba za opstanak.
toliko od mene
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 14:17 #407

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
Mislim da sam mlađi od vas, ne sećam se kako je bilo ranije, ali znam šta su mi pričali stariji. Generalno, porast kriminala nema veze sa ljudima koji su se doselili u Novi Sad, već sa promenom sistema početkom 90-tih i tu grešite ako mislite da smo mi izolovan slučaj koji su gadni dođoši pokvarili. Novi Sad je, kao velika i prosperitetna sredina (za naše uslove) privlačio ljude iz manjih sredina oduvek, a ne samo nakon 90-tih. Lično, kao rođeni Novosađanin, nemam problem sa tim.

A, u vezi politike... Koliko god se mi sprdali sa ovim 3D i naprednim biserima, ja bih sačekao neko vreme i sudio o svima njima na osnovu njihovih rezultata. Nije u redu ni da samo ističemo loše stvari. Npr., gradonačelnik je posle pobede Voše nad Honvedom, čestitao klubu. Ne sećam se da je Rodni to ikada uradio. To je nebitna stvar, koliko i neki tamo 3D zavičajni dani, koje pljujemo kao glavni problem u ovom gradu. Što se mene tiče, mogu da dođu iz svih krajeva naše bivše države, ako poprave stanje u gradu - dobri su, ako samo kradu - nisu.

+ Poseban hejt imam u vezi vojvođanske vlasti. Ista garnitura godinama. Deklarativno su za autonomiju, a ništa za 10 godina nisu uradili povodom toga. Setili su se o njoj da pričaju tek kada je druga politička opcija došla na vlast u republici. Veoma licemerno.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 14:57 #408

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
kimi napisao/la:
vecina tih ljudi ima istu karakteristiku.

Uostalom kad pogledas nekog kao sto je TB sve ti je jasno ..ma dovoljno je samo facu da mu vidis ..

a koju to mi istu karakteristiku imamo?
Da smo glupi?
Ili da smo nekulturni?
Ili da smo kriminalci?
Da lomimo klupe?

Interesantna je logika ovih nazovi "vojvođana". Znači od 100.000 dođoša otkrili jednog koji žvaće žvaku i svi su kao on.

Bože me sačuvaj.

Bez obzira što sam stariji vojvođanin od tebe rođen u sred Vojvodine od sad sam dođoš. I više volim Vojvodinu od tebe ali ne mrzim druge.
I nešto sam primetio u NS. Najprljaviji delovi grada su oni gde su starosedeoci (Podbara, Rotkvarija i Salajka) a najčistije i najlepše kuće su u dođoškom Veterniku
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Poslednja izmena: 25 jul 2013 15:02 od ranko su ns.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 14:59 #409

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
nego pošto niste pretplaćeni (barem ne većina) na NS reporter evo tekst o luci i jedan citat. Ostalo imate u štampanom izdanju ili na netu ako se pretplatite na novinarnici

i niko više ne spominje luku. Da je nezakonit ovaj prevrat bilo bi tu još kukanja
Poslednja izmena: 25 jul 2013 15:04 od ranko su ns.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 17:20 #410

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Meni to jos uvek smrdi. Previse izvora je govorilo da je odnos 33% u udelu grad/pokrajna/drzava, i da je to odluceno na sednici novembra 2011. Jedini izvor koji sam nasao da govori da je drzava vecinski vlasnik je upravo izjava doticnog gospodina.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 17:39 #411

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Zar ti ne uliva to lice novog direktora poverenje SSJ5?
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 17:42 #412

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Dukelander napisao/la:
Zar ti ne uliva to lice novog direktora poverenje SSJ5?
Ima vrlo poverljiv osmeh, moram priznati :whistle:
Poslednja izmena: 25 jul 2013 17:43 od Yokai.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 18:41 #413

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
imali su ogromne plate

ne postoji član stranke a da nije iz koristi u stranci. U vrhu tih gradskih odbora su veoma bogati i uticajni ljudi koji su svojim zaslugama i uslugama stranci uspeli da se probiju u vrh stranke. Tu nema slučajnosti to je zakonitost funkcionisanja stranaka.
Poslednja izmena: 25 jul 2013 18:45 od ranko su ns.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 19:54 #414

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2667
  • Primljenih Zahvalnica: 3069
Čekam vest da je izvršen prepad na neku neuspešnu firmu.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 21:40 #415

• SZPDNEVEN
  • SZPDNEVEN's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • СЗПД "НЕВЕН". . .
  • Poruka: 373
  • Primljenih Zahvalnica: 982
SSJ5 napisao/la:
Meni to jos uvek smrdi. Previse izvora je govorilo da je odnos 33% u udelu grad/pokrajna/drzava, i da je to odluceno na sednici novembra 2011. Jedini izvor koji sam nasao da govori da je drzava vecinski vlasnik je upravo izjava doticnog gospodina.

Bogme u "Blicu" dan ili dva nakon je smenjen . .. bivši direktor izjavio: ". . . da je Ugovor o izmenama i dopunama Statuta "Luke Novi Sad" T R E B A O biti potpisan" :clapping:
A L I "DS" iz APV i "DS" iz NS-grada nikad nisu isti Ugovor potpisali. . .
što znači da Statut nije promenjen,
što znači da nema svakom 1/3 + mali akcionari,
što znači da je Luka DRŽAVNA !!! :ohno:
što samo znači da je ovo ozbiljna država !!! :storm:
H E B E H "Хајд' у коло селе, 'амо руке беле. Тијо скочи и подскочи, душо медена. Нека зачуде се, земља нек' се тресе.Кад заигра коло Невена."
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 jul 2013 23:39 #416

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
^^

Može biti da bi bilo drugačije da Zli Bob nije dekretom sve proglasio za državnu imovinu.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 26 jul 2013 09:20 #417

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
ranko su ns napisao/la:
imali su ogromne plate

ne postoji član stranke a da nije iz koristi u stranci. U vrhu tih gradskih odbora su veoma bogati i uticajni ljudi koji su svojim zaslugama i uslugama stranci uspeli da se probiju u vrh stranke. Tu nema slučajnosti to je zakonitost funkcionisanja stranaka.

Misliš da novi direktor dolazi u svojstvu volontera ili dobrog samarićanina?
Ja nešto mislim da taj zna gde su pare.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
Tema je zaključana.

Politika u gradu 26 jul 2013 09:40 #418

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Pa normalno da zna gde su pare i zna zasto je tu gde jeste.
I ja bi voleo da znam gde su pare i ladno bi ih uzeo, kao i svi vi.

Послато са GT-P3113 користећи Тапаталк 4 Бета
Tema je zaključana.

Politika u gradu 26 jul 2013 10:59 #419

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
Pa kako ga to onda čini boljim od ovih prethodnih?
Zašto je bitna promena ako promene nema?
Tema je zaključana.

Politika u gradu 26 jul 2013 11:01 #420

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
TurboMaximus napisao/la:
^^

Može biti da bi bilo drugačije da Zli Bob nije dekretom sve proglasio za državnu imovinu.

Htedoh reći republičku, a ostale ostavio suva crven bana.
Tema je zaključana.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru