Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Politika u gradu

Politika u gradu 15 maj 2013 21:34 #361

• sasko
  • sasko's Avatar
www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/288770...Slobodana-Milosevica sta mislite o ideji da se neki od bulevara preimenuje u ime naseg pokojnog predsednika ??? tipa bulevar evrope da bude bulevar Slobodana Milosevica ?
Tema je zaključana.

Politika u gradu 15 maj 2013 22:05 #362

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2667
  • Primljenih Zahvalnica: 3069
sasko napisao/la:
www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/288770...Slobodana-Milosevica sta mislite o ideji da se neki od bulevara preimenuje u ime naseg pokojnog predsednika ??? tipa bulevar evrope da bude bulevar Slobodana Milosevica ?

Može, ali tepano: Bulevar zlog Boba
Tema je zaključana.

Politika u gradu 15 maj 2013 23:11 #363

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
@sasko Jel ti brate namerno provociras
Tema je zaključana.

Politika u gradu 15 maj 2013 23:14 #364

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
sasko napisao/la:

M'rš u Šišatovac!
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Tema je zaključana.

Politika u gradu 16 maj 2013 00:31 #365

• sasko
  • sasko's Avatar
Nixivoje NSB napisao/la:
sto je to provokacija jel nam bio predsednik il nije ? jel zasluzio ulicu jeste
Tema je zaključana.

Politika u gradu 16 maj 2013 00:56 #366

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
sasko napisao/la:
Nixivoje NSB napisao/la:

Tema je zaključana.

Politika u gradu 16 maj 2013 12:25 #367

• sasko
  • sasko's Avatar
ne vidim sliku al ako uje mogu da imaju trg domobrana a bosanci ulicu i tgove alije sto mi nebi moglli slibinu ulicu i trg generala ratka mladica i da mislim da je heroj posto znam da cete to da me pitate :)
ps da vidite da ne priacm gluposti www.kurir-info.rs/splicani-razbili-tudmana-clanak-792569
forum.dnevniavaz.ba/showthread.php?1973-...je-Izetbegovi%C4%87a
Poslednja izmena: 16 maj 2013 12:31 od sasko.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 16 maj 2013 14:01 #368

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
sasko napisao/la:
Nixivoje NSB napisao/la:

Sasko, potpuno si u pravu, ja sam se samo šalio. Malo mi je samo žao što mu je žena još živa, jer i ona je zaslužila ulicu.
Tema je zaključana.
Zahvalnici: Cookie, Buck

Politika u gradu 16 maj 2013 20:17 #369

• inactive_account
  • inactive_account's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 260
  • Primljenih Zahvalnica: 70
TurboMaximus napisao/la:
sasko napisao/la:
Nixivoje NSB napisao/la:

Sasko, potpuno si u pravu, ja sam se samo šalio. Malo mi je samo žao što mu je žena još živa, jer i ona je zaslužila ulicu.

WIN :clapping:
Tema je zaključana.

Politika u gradu 16 maj 2013 21:28 #370

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
:okay:
Tema je zaključana.

Politika u gradu 16 maj 2013 22:14 #371

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Nemojte mu više lupati minuse, oboriće sve rekorde. Ja sam mu dao plus, za aktivnost.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 17 maj 2013 06:25 #372

• bkey
  • bkey's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 30
  • Primljenih Zahvalnica: 5
sasko napisao/la:
ne vidim sliku al ako uje mogu da imaju trg domobrana a bosanci ulicu i tgove alije sto mi nebi moglli slibinu ulicu i trg generala ratka mladica i da mislim da je heroj posto znam da cete to da me pitate :)
ps da vidite da ne priacm gluposti www.kurir-info.rs/splicani-razbili-tudmana-clanak-792569
forum.dnevniavaz.ba/showthread.php?1973-...je-Izetbegovi%C4%87a

Ne mogu se te ulice davati jer su to zlocinci,mogu se davati samo i iskljucivo ulice izdajnika, razbijaca Srbije , razbijaca Jugoslavije , kvinslinga , onih koji javno kazu usred bombardovanja, nastavite i dalje sa bombardovanjemi itd, itd, hvala bogu prepuna ih je Srbija. E sad , ti vidi na cijoj si strani, da znas za ubuduce da ti ne lupaju minuse . I ako tako nastavis , neces moci u Evropu , i ima de se izvines za sve sto su ti lupali minuse .
Tema je zaključana.

Politika u gradu 17 maj 2013 06:31 #373

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
TurboMaximus napisao/la:
Nemojte mu više lupati minuse, oboriće sve rekorde. Ja sam mu dao plus, za aktivnost.

Ja mu lupam minuse tri puta dnevno.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 17 maj 2013 07:22 #374

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
3 puta dnevno na svakih 6 sati :)
Tema je zaključana.

Politika u gradu 17 maj 2013 07:28 #375

• bkey
  • bkey's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 30
  • Primljenih Zahvalnica: 5
Nixivoje NSB napisao/la:
3 puta dnevno na svakih 6 sati :)

Nixi, daj odluci apotekarski, jel 4 puta/24 tj svakih 6sati ili 3dnevno, svakih osam sati. Ovo ,3 puta svakih sest sati je terapija za zabrinut se.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 17 maj 2013 17:30 #376

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Ja mu lupim jedan za dobro jutro.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 16 jul 2013 21:53 #377

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 759
  • Primljenih Zahvalnica: 165
Ma kakav Sloba druze jebote on .. daj bre svetske ljude tipa Bulevar Adolfa Hitlera ili Sadama Huseina a sto da ne i Bila Klintona ,ili Angele Merkel to je sad najvise In :)

Boze ...
Da se ja pitam ,ulice bi samo mogle imati nazive po umetnicima sportistima glumcima piscima slikarima ,dakle bez IJEDNOG idejnog vodje koliko god da je on zasluzan za nesto jer ce uvek 50% biti protiv toga.

Ako se ne varam ona ulica Dzona Lenona vise ne postoji kao takva zar ne? Mozda gresim ..

Al eto da ugodim pomenutom forumasu ,nesto sto ce mu se sigurno svideti a to je recimo da se neka ulica nazove ulica patrijarha Pavla ,ja nisam pravoslavac ali taj cica je stvarno bio faca.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 16 jul 2013 22:30 #378

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Danasnja ulica Kralja Aleksandra je za vreme Madjarske okupacije nosila naziv Adolfa Hitlera :) Ne znam da se spominjalo u proslim postovima i da li sam bas ja to rekao, zaboravio sam :)
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 17 jul 2013 11:40 #379

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 759
  • Primljenih Zahvalnica: 165
Eh kolika ja znam ,barem sam tako procitao i stadion nam se u WW2 zvao stadion Adolfa Hitlera.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 18 jul 2013 10:16 #380

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Nepostojećoj stranci Maje Gojković svakog meseca 8.000 evra našeg novca

Sanja Ignjatović Eker | 18. 07. 2013. - 07:19h | Foto: N. Mihajlović | Komentara: 122
U kasu Narodne partije, koju je osnovala Maja Gojković, a koju je u decembru prošle godine napustila rekavši da je stranka kolektivno prešla u Srpsku naprednu stranku, mesečno se iz budžeta Srbije sliva čak 8.000 evra, tačnije 826.636 dinara.

http://www.blic.rs/data/images/2013-07-16/361544_maja-gojkovic01rasfoto-n-mihajlovic_ff.jpg?ver=1373999496

Maja Gojković: Narodna partija nema nijednog poslanika u Skupštini Srbije
Osvojeni mandati poslanika i dalje su osnov za uplaćivanje ove sume mesečno iz republičke kase, iako Narodna partija nema niti jednog poslanika u Skupštini Srbije.

Dve poslanice Narodne partije prešle su u druge poslaničke klubove, Maja Gojković u Srpsku naprednu stranku, a Dragana Đuković u Ujedinjene regione Srbije.

- Narodna partija je na osnovu izveštaja republičke izborne komisije, odnosno broja mandata koji pripadaju svakoj od političkih stranaka zastupljenih na izbornim listama koje su osvojile mesta narodnih poslanika, do rebalansa budžeta dobijala 826.636,25 dinara mesečno. Po rebalansu, dobijaće 647.388,41 dinar, objašnjavaju u Ministarstvu finansija i privrede.

Nebojša Korać, zastupnik NP, potvrdio je za „Blic“ da dobijaju više od 800.000 dinara iz republičkog budžeta, te da taj novac troše na finansiranje svojih odbora “širom Srbije”.

- Mi imamo poprilične troškove, imamo odbornike po celoj Srbiji, ukupno 30 odbora, finansiramo rad pultova na ulicama i uopšte redovne aktivnosti stranke - objasnio je Korać.

Maja Gojković, koja je osnovala NP, bila je iznenađena pitanjem novinara „Blica“, upitavši zbog čega se ova tema poteže u medijima.
- Ono što ja znam iz perioda predizborne kampanje jeste da je većina stranaka koje su u koaliciji nastupale na izborima potpisivala koalicione sporazume gde je tačno navedeno koliko procenata je pripalo svakoj stranci. Po tom principu, novac je dobila i Narodna partija - objasnila je Gojkovićeva.

Tvrdnje da se novcem koji NP mesečno dobija iz budžeta plaćaju vozač i još nekoliko ljudi Gojkovićeva nije želela da komentariše, rekavši da su “potpuno besmislene”.

www.blic.rs/Vesti/Politika/393858/Nepost...000-evra-naseg-novca
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru