Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Politika u gradu

Politika u gradu 23 apr 2013 12:16 #321

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
pa ja ne znam koje oni imaju diplome. Ja znam samo trojicu sadašnjih i to su goveda žešća i ne rade ništa. Zbog toga što ih znam ne bi im imena pominjo. Nažalost to je takav sistem.
političke stranke su interesne organizacije koje to ne kriju i javno se to kaže i na sastancima. Svi smo mi u našoj stranci zbog naših interesa.
U stranci se ne napreduje kvalitetom već nekim zaslugama plaćanjem autobusa za mitinge, kirije za zakup poslovnog prostora, dovođenjem članova i vezama. I normalno podmićivanjem. Tako da u vrh svake stranke ali baš svake ispliva onaj najgori soj koji pravi klanove u odborima stranke vodi na ručkove i laprda.
A normalni članovi i među njima mnogo obrazovanih i iznenađujuće inteligentnih ljudi oni polako odustaju od angažovanja u strankama. Ostaje onaj nemoralan deo stranke koji nije birao načina da dođe u recimo glavni odbor stranke.
zapošljavanje se podrazumeva. U izbornoj kampanji se i angažuju jer im je obećano radno mesto. To se i ispoštuje. A pošto je sve popunjeno onda se prave nova radna mesta.
Oni najjači idu na najvišlja postavljenja gde je veliki novac i namerno napravljeno nimalo kontrole. Tako da je korupcija nezamisliva za naša shvatanja.

U tom kolu i sa istim ciljem su i DS i LSV i SNS i DSS i URS i Romi i svi. Bez izuzetka.
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Tema je zaključana.
Zahvalnici: Yokai

Politika u gradu 23 apr 2013 12:52 #322

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2667
  • Primljenih Zahvalnica: 3069
Steve McQueen napisao/la:

... sa diplomom iz kinder jajeta.

Ovo mi je novo! :okay:
Tema je zaključana.

Politika u gradu 23 apr 2013 13:50 #323

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
ranko su ns napisao/la:
Oni najjači idu na najvišlja postavljenja gde je veliki novac i namerno napravljeno nimalo kontrole. Tako da je korupcija nezamisliva za naša shvatanja.

ovo stavljam na dušu strankama DOS-a koje su napravile takav sistem da idealno odgovara lopurdama. To je jedina sfera gde su oni intelektualno jači od sadašnje vlasti. Mnogo bolje kradu i mnogo više.

Ovih 170 milki iz RBV je oko 400 evra za svaku ali baš svaku vojvođansku porodicu.
Ali nema veze, narod ih razume ceni to što imaju diplome i što su fini pa neka ih i dalje pljačkaju. Oni su zbog te nekontrole povećali svoje lopovske marže sa nekih prihvatljivih 10% po projektu na 100 pa i 200 ili 300%. Zato su cene nekih radova asstronomske ali niko se ne pita zašto.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 23 apr 2013 14:52 #324

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Ja ovog.....ne razumem šta želi da postigne?
Gradonačelnik Novog Sada nastavlja sa svaodnevnim slanjem otvorenih pisama predsedniku pokrajinske vlade Bojanu Pajtiću u kojim ga poziva na TV duel.

Kao i prethodna i ovo pismo vam prenosimo u originalu:

novinenovosadske.rs/deveto-vucevicevo-pismo/
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 23 apr 2013 14:53 #325

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
NDNV: KO JE VLASNIK „DNEVNIKA“?
NDNV: Novinari koji su izveštavali sa mitinga bili su potpisivani pod tekstove koje nisu napisali, ili nisu želeli da ih autorizuju zbog grubog kršenja profesionalnih i moralnih principa koje je nametalo novo uredništvo lista

Nezavisno društvo novinara Vojvodine obaveštava javnost o najnovijim zbivanjima koja su dodatno opteretili funkcionisanje „Dnevnika“, jedinog dnevnog lista na srpskom jeziku u Vojvodini, koji ima tradiciju izlaženja dužu od 70 godina, od vremena kada je, tokom Drugog svetskog rata, počeo izlaziti kao „Slobodna Vojvodina“, temeljeći se na tradicijama antifašizma.
U više navrata pozivali smo nadležne institucije da istraže i javnosti saopšte ko je zapravo većinski vlasnik „Dnevnika“, nakon što je nemački medijski koncern WAZ izašao iz vlasništva, krajem 2011. godine. Do dana današnjeg na to pitanje nismo dobili odgovor. Umesto odgovora, „Dnevnik“ je preko noći promenio uređivačku politiku, a novi vršilac dužnosti glavnog urednika imenovan je pod nejasnim okolnostima.
U poslednje dve sedmice, pojedini novinari i stalni saradnici „Dnevnika“ trpe pritiske i cenzuru. U izdanju od 14. aprila 2013. godine cenzurisane su redovne kolumne stalnih saradnika lista, Teofila Pančića i Đorđa Randelja, koji su negativno pisali o mitingu koji je organizovan protiv pokrajinskih vlasti. Prethodnog dana, novinari koji su izveštavali sa mitinga bili su potpisivani pod tekstove koje nisu napisali, ili nisu želeli da ih autorizuju zbog grubog kršenja profesionalnih i moralnih principa koje je nametalo novo uredništvo lista. Posledica toga jeste činjenica da se „Dnevnik“ svrstao na jednu stranu i uključio se u političku kampanju, pritom ne prezajući ni od opasnih, populističkih poruka, koje ne samo da nemaju veze sa novinarstvom, već unose nemir i podele među građane Vojvodine.
Veliki broj novinara ne slaže se sa ovakvom uređivačkom i upravljačkom politikom u listu. U „Dnevniku“ vlada veliki strah, jer se zaposleni plaše da će ostati bez posla i minimalne egzistencije. Posledica svega ovoga je pad tiraža i nastavak gomilanja dugovanja.

Primer „Dnevnika“, nažalost, još je jedan u nizu primera koji pokazuje novinarstvo u Srbiji nije slobodno, već uređivačka politika zavisi isključivo od nosilaca političke moći.

www.autonomija.info/ndnv-ko-je-vlasnik-dnevnika.html
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 23 apr 2013 15:20 #326

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Otis Driftwood napisao/la:
Ja ovog.....ne razumem šta želi da postigne?

pravi budalu od sebe. A Pajtić neće da se spušta na taj nivo što je i sreća za Vučevića jer bi ga Pajta u tv duelu sahranio.
Pajtić je veliki govornik i stari politički lisac, zna da se snađe u svakoj situaciji.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 23 apr 2013 17:02 #327

• Steve McQueen
  • Steve McQueen's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Vintage race cars
  • Poruka: 862
  • Primljenih Zahvalnica: 330
Pajtic je profesor na pravnom faxu, veoma obrazovan covek (povodom one price o obrazovanosti), dobro upucen u sve ono sto govori i do sad veoma pazljiv sa izjavama (nikad nije preterao). Odlicno barata celim sistemom drzavne uprave, vlasti i politike. Ko je gledao Utisak Nedelje na b92 pre destak dana, mogao je da ga cuje u elementu. Lik je izdominirao emisiju. Pored njega su bila neka dvojica anonimnih "analiticara/politikologa" koji nisu ni pokusavali da ga napadnu.

Problem je sto mu je stranka slaba a precutno je podelio teritoriju sa Djilasom. Nije se kandidovao za mesto prvog coveka stranke da bi dobio odresene ruke za Vojvodinu. Djilas, sa druge strane, nije ni 1/2 Pajticevog politickog potencijala ali je imao kesh. Djilas generalno nije za politiku, on je covek bez strpljenja i takta i uvek pokusava da izrezira sve nastupe jer sklon ispadima i svadji a to nije slika koju zeli da predstavi biracima.

Drugi problem Pajtica je licne prirode i videcemo da li ce njegovi protivnici igrati na tu kartu.
Slobodni Zidar
Tema je zaključana.

Politika u gradu 23 apr 2013 18:11 #328

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
Steve McQueen napisao/la:

Drugi problem Pajtica je licne prirode.

Koji? :) Ja znam za jedan, ali sumnjam da je vreme da se iznosi....
Tema je zaključana.

Politika u gradu 23 apr 2013 18:46 #329

• mukyz
  • mukyz's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • the grand master
  • Poruka: 1269
  • Primljenih Zahvalnica: 632
Ако мислиш на ону опште познату чињеницу да има дечка, онда то и није тако тајно... Он је себе увалио у већи проблем што то крије
NSBuild
Tema je zaključana.

Politika u gradu 23 apr 2013 18:56 #330

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
Eto, sad više nije tajna... :) U svakom slučaju, mudro je ćutati o tome u Srbiji. Odgovaranje i pravdanje bi samo izazvalo još veću sumnju, iako je to javna tajna.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 23 apr 2013 22:44 #331

• Steve McQueen
  • Steve McQueen's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Vintage race cars
  • Poruka: 862
  • Primljenih Zahvalnica: 330
Jeste, to je taj problem.

Medjutim, optuziti nekoga za tako nesto je krajnje opasna igra. Prvo, trebaju ti dokazi a Pajtic nije Kacavenda. :D Tako da dokaza nema. Drugo, popeti se na govornicu i javno objaviti da je Pajtic sta god da jeste (ili nije), je siguran auto gol jer je sexualna diskriminacija mozda najveci faul u Evropskim ocima a i ocigledno je skretanje teme i predstavlja ruganje coveku koje moze da se obije o glavu cak i kod svojih biraca, kao i indirektno priznavanje da protiv argumenata nema. SNS ima kampanju tog nivoa, bez sumnje, ali pitanje je da li smeju da se igraju u tom pravcu.

Daleko od toga da je Pajtic jedini za koga se pricaju takve price a mi smo pokazali da mozemo da budemo perfektno dobri sa homosexualcima kad su oni na ozbiljnoj poziciji. Mislim, svi se slihtaju Gvidu Vestfaleu, nemackom ministru spoljnih poslova a on dolazi u oficijelne posete u pratnji svog, sad vec, muza i niko, cak ni Kurir, ne sme da se sprda sa tim... ;)
Slobodni Zidar
Poslednja izmena: 23 apr 2013 22:46 od Steve McQueen.
Tema je zaključana.
Zahvalnici: ranko su ns

Politika u gradu 24 apr 2013 11:11 #332

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
Deseto ljubilarno pismo

novinenovosadske.rs/deseto-ljubilarno-pismo/
Svoj stav o Vašoj sramnoj deklaraciji građani Vojvodine jasno su pokazali na veličanstvenom mitingu „Stop razbijanju Srbije“

:rofl:
Poslednja izmena: 24 apr 2013 11:13 od Otis Driftwood.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 24 apr 2013 11:28 #333

• limanac
  • limanac's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 5687
  • Primljenih Zahvalnica: 8894
Otis Driftwood napisao/la:
Deseto ljubilarno pismo

novinenovosadske.rs/deseto-ljubilarno-pismo/
Svoj stav o Vašoj sramnoj deklaraciji građani Vojvodine jasno su pokazali na veličanstvenom mitingu „Stop razbijanju Srbije“

:rofl:
Haha :cheer:
Poslednja izmena: 24 apr 2013 11:29 od limanac.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 26 apr 2013 00:04 #334

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
Ovo su stvarno neki novi momenti...
Čanak na Gazimestanu

Nenad Čanak i delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine položili su juče venac na Gazimestanu.

„Dok ekstremisti prete i demonstriraju u Beogradu, delegacija LSV je otišla na Kosovo i uoči Uskrsa položila venac na spomenik na Gazimestanu sa porukom: ‘U spomen herojima‘“, piše u saopštenju LSV.

www.blic.rs/Vesti/Politika/379660/Canak-na-Gazimestanu

U istom danu Toma kleči pred žrtvama iz Srebrenice, a Čanak polaže venac na Gazimestanu.... Više se neću truditi da razumem srpsku političku scenu :)
Tema je zaključana.

Politika u gradu 26 apr 2013 05:28 #335

• bkey
  • bkey's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 30
  • Primljenih Zahvalnica: 5
FUTOG napisao/la:
Ovo su stvarno neki novi momenti...
Čanak na Gazimestanu

Nenad Čanak i delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine položili su juče venac na Gazimestanu.

„Dok ekstremisti prete i demonstriraju u Beogradu, delegacija LSV je otišla na Kosovo i uoči Uskrsa položila venac na spomenik na Gazimestanu sa porukom: ‘U spomen herojima‘“, piše u saopštenju LSV.

www.blic.rs/Vesti/Politika/379660/Canak-na-Gazimestanu

U istom danu Toma kleči pred žrtvama iz Srebrenice, a Čanak polaže venac na Gazimestanu.... Više se neću truditi da razumem srpsku političku scenu :)

Razumeces kad shavtis da njihovim mozgom upravlja neko drugi, a masa to ne razume . Evo jedan davno to razumeo, pa su ga poslali na ispiranje ..
Tema je zaključana.

Politika u gradu 26 apr 2013 06:02 #336

• bkey
  • bkey's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 30
  • Primljenih Zahvalnica: 5
ranko su ns napisao/la:
pa ja ne znam koje oni imaju diplome. Ja znam samo trojicu sadašnjih i to su goveda žešća i ne rade ništa. Zbog toga što ih znam ne bi im imena pominjo. Nažalost to je takav sistem.
političke stranke su interesne organizacije koje to ne kriju i javno se to kaže i na sastancima. Svi smo mi u našoj stranci zbog naših interesa.
U stranci se ne napreduje kvalitetom već nekim zaslugama plaćanjem autobusa za mitinge, kirije za zakup poslovnog prostora, dovođenjem članova i vezama. I normalno podmićivanjem. Tako da u vrh svake stranke ali baš svake ispliva onaj najgori soj koji pravi klanove u odborima stranke vodi na ručkove i laprda.
A normalni članovi i među njima mnogo obrazovanih i iznenađujuće inteligentnih ljudi oni polako odustaju od angažovanja u strankama. Ostaje onaj nemoralan deo stranke koji nije birao načina da dođe u recimo glavni odbor stranke.
zapošljavanje se podrazumeva. U izbornoj kampanji se i angažuju jer im je obećano radno mesto. To se i ispoštuje. A pošto je sve popunjeno onda se prave nova radna mesta.

U tom kolu i sa istim ciljem su i DS i LSV i SNS i DSS i URS i Romi i svi. Bez izuzetka.

Odlican 5,izvini ali mene ovo asocira na Srecka Sojica/belu ladju.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 26 apr 2013 09:53 #337

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2667
  • Primljenih Zahvalnica: 3069
Tema je zaključana.
Zahvalnici: Dukelander, Cookie, Buck, mrnjavi, Duja

Politika u gradu 26 apr 2013 10:11 #338

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
Zaboravio si nalepnicu

Tema je zaključana.
Zahvalnici: Dukelander, mrnjavi, TurboMaximus

Politika u gradu 28 apr 2013 20:58 #339

• sasko
  • sasko's Avatar
lol zna li canak sta hoce on ustvari a toma radi sve da dobije poene tamo u eu koja se rapsada samo ne znam sto :/
Tema je zaključana.

Politika u gradu 28 apr 2013 22:20 #340

• sandman
  • sandman's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1209
  • Primljenih Zahvalnica: 639
jeste. eu se raspada, a nama u Srbiji je vrhunski.
Tema je zaključana.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru