Šta mislite, da li je komentar na vest o tome kako je Informatika finansirala Trkuljin album stvarno Parovićev?
Meni deluje verodostojno
Sad je samo još pitanje šta je to gnusna laž, tj. da li je išta demantovao ovim odgovorom.
Мирослав Паровић - ОВО ЈЕ ГНУСНА ЛАЖ!
Овај текст (иначе обајвљен у Блицу) је гнусна лаж и намера му је да читаоцима огади баш све што има било какве везе са тардицијом и духовношћу овог народа. Ако погледате данашњи Блиц видите да на насловници имате списак "геј лобиста" у СПЦ, као и извештај из Великог брата, а у средини овај текст, па онда када човек све скупа прочита дође му мука од свега, јер ионако тешко живи, још му само фале овакве свари. И наравно све има за циљ да народ гурне у тоталну апатију, после које му потпуна окупација дође као једино решење.
хајде да се запитамо следеће:
1. На који начин да се исфинасрира било који пројекат културе у овој држави? Да ли можда новац дају тајкуни или фирме које су приватизовали странци? Нажалост, једини новац који може да се култури да је новац из буџета (државе, града, јавних предузећа...) и да се то не ради не бисмо имали ниједан филм, ниједну књигу, ниједан албум класичне музике... самим тим не бисмо имали националну културу, што би неминовно довело до тога да престанемо да имамо и нацију.
2. Да ли овом народу треба култура? Из визуре наших медија и великог постотка друштвене и политичке сцене испада да не треба, јер шта ће нам Тркуља када имамо Сорају и "Великог брата". Шта ће нам домаћи филм кад нам Холивуд прави тако лепе своје филмове, у којима се чак и ми Срби понекад појавимо и то обавезно као ратни злочинци. Сви они који иоле размишљају о народу и држави знају да су култура и образовање једино поуздано улагање у будућност, јер све се може уништити, сем културе и образовања, наравно уколико га појединац или друштво поседују.
3. Да ли ће мени лично и Трећој Србији овакав текст нанети штету? Наравно да хоће и то огромну, али ја нимало не жалим, јер сам свестан да ће ово дело надживети и мене и наручиоце овог гнусног текста и да ће као део српске културне баштине у деценијама и вековима који долазе служити за надахнуће и понос свих будућих нарашта...