kasko napisao/la:
Ovo je neko proizvoljno crtao. Ja u GUPu nisam video tu petlju, što bi naravno bilo pogrešno i nadam se da ce ovako i izgledati. Nakon toga bi morali povući naplatu do Minute. Ne bi bilo čudno da nastave lokal i do Kovilja.
Ja gledam
www.nsurbanizam.rs/sites/default/files/1517_1_namena_1_60.dwf i trasa se uglavnom poklapa s ovom sa OSM (malo se razlikuju samo u okolini spoja sa Zrenjaninskim putem), kao i lokacija te buduće petlje. Verovatno čovek jeste "estimirao" detalje petlje (ne verujem da postoji toliko detaljan projekat), ali je verovatno imao uvid u nekakve dokumente.
Ne vidim neki problem ni da naplata ostane tu gde je, a da se napravi dodatna naplata samo na isključenju s te buduće petlje. Servisnu saobraćajnicu treba samo produžiti taj kilometar da bi se moglo zaobići to parče auto-puta. Ali, spekulišemo o nečemu što nije ni u bliskim planovima... bolje da se preorijentišemo na Fruškogorski koridor, to je izvesnije,..
EDIT: Ali na
www.nsurbanizam.rs/sites/default/files/1...obracajni_sistem.dwf to izgleda nešto drugačije, sa jednostavnijim rešenjem petlje, nešto izmenjenim koridorima, i produžetkom servisne saobraćajnice kao što sam naveo. Mesto naplate nije specificirano.