Uf ovo je moram reci fantasticna tema
Svaka cast ljudima koji su im pisali i "kukali" , zaista jeste sramota da moras 10 puta da im pises ovo ono ,da bi se smilovali da urade nesto sa parama od onog koji ih "gnjavi"!! NEVEROVATNO!!
Ali boze moj ako mora tako ,so shall it be..
Ja sam vise puta kontao da slikam moje kontejnere i sad ste mi dali motiva da to i uradim.
Inace iskreno za ovakve stvari po mom misljenju ,posto ne znam bas kako to funkcionise, ali mislim da bi mesne zajednice trebalo svaki mesec da organizuju neke sastanke gde ce pristustvovati predsednici kucnog saveta ili kako god vec da se to resi, i na taj nacin svako da da dopis sta ne valja u kvartu..
Od kanalizacije ,rupetina na putu, neadekvatne signalizacije (H i V) ,ulicne rasvete ,smeca, kontejnera.. komsija koji vole da se party-jaju do 3-4 ujutru, do lokalnih klosara koji urlaju medju zgradama takodje do 3 ujutru i slicno...
Takve stvari se predoce gradu ,i po hitnom postupku se krece u realizaciju.
Neko ce reci ..joj bre covece gde ti zivis.. a ja cu reci ,hm, i gradska vlast i MZ se biraju na izborima ,pa eto prilike da dokazu u direktnom kontaktu sa gradjanima da zaista zele lep cist kulturan Novi Sad.
Da se razumemo ,mozda se to vec i radi tako odavno a da ja nemam pojma o tome ,u svakom slucaju ako i je tako , onda nesto debelo ne valja.
Ovo bi u sustini bila varijanta kao da smo podeljeni u distrikte stim da sam distrikt u nasem slucaju nema nikakve ingerencije sem da predoci probleme.
ps jedan savet za one koji se hotlajnisu sa gradskim sluzbama
ssve te mailove koje dobijete bez problema mozete predociti Razglednicama na RTV, oni sve te takve slucajeve objave ,pa cak sto da ne i da se neko odavde prijati i trazi da gostuje u emisiji