kimi napisao/la:
Stavka 1. veruj mi da su itekako bolje resene stvari na zapadu..smao pogledaj na ssc slike slicnih gradova kao sto je NS i oma ce ti biti jasno,a kamoli i da se licno uveris u to na licu mesta.
Slažem se, ali mi ipak živimo u Srbiji. U našim okvirima, NS je dobar. Kada i Srbija bude kao zapad, biće i u NS-u mnogo bolje. Do tada...
kimi napisao/la:
Stavka 2. mislim da itekako se odrazava na kvalitet zivota jer deluje neozbiljno da moraju tako dugo da popravljaju jedan mostic dok negde nije problem uraditi most od pola milijarde evra...(pitam se ko tu koga..grad novosadjane ili drzava grad i novosadjane.
Odražava se, ali ne dramatično. Ja se setim Kaćkog mosta i on me iznervira samo kada pređem preko njega, a dok sam u BG-u nervira me hiljadu stvari koje mi otežavaju tamo boravak i o tome non-stop razmišljam.
kimi napisao/la:
Stavka 3. ok mozda sam preterao sa 80% ali definitivno ih ima vise,a to se direktno odrazava na odnos ljudi prema svom gradu,kad oni vise vole nesto sto nije ovde i ponose se na to?!
Sve to ide na svoje mesto. Kada sam se, kao klinac, sa Limana doselio u Futog, niko nije navijao za Vojvodinu. Sada mi je cela ulica išarana sa FKV i Firma grafitima, klinci u kraju igraju fudbal u Vošinim dresovima... Moja lična procena, na nivou celog grada - 50% Vojvodina, 50% CZ i PAR.
kimi napisao/la:
Stavka 4 da..mislim na rock i metal ali ne novokomponovani nego onaj stariji malo,pravi izvorni..da budem tacniji ,recimo da dovedu Def Leppard,Dokken,Motley Crue,Helloween i tako slicne.Pa ok moze i to biti narkomanska muzika ali je barem muzika
za razliku od...
Ja nikad jos nisam bio na exitu bas zato sto nemam sta videti..a na HIM ,Billy Idola..nisam mogao ici zbog posla,ali se definitivno slazem da je EXIT dobra stvar.
Novom Sadu definitivno fali pravi gitarski festival!
Takođe, tužno je i što imamo malo dobrih prostora za svirke...