Ne znam odakle toliki hejt na vest da je 70 ili 80% stanova uzeto za kes, u poslednjih dve godine sam svedok jedno 20-at kupovina za kes: prijtelji, brat, sestra, kolege sa posla, ne tako bliski drugari, poslovni partneri i na kraju krajeva i ja sam sam uzeo tako stan... Niko od njih ne mafija, nije kriminalac, clan SNS bratije ili nesto drugo, ljudi su zaradili ili digli sa stednje ili dobili nasledstvo ili prodali nesto. Mozda nije najbolji uzorak slazem se, mozda se negde peru pare (verovatno da) i slicno ali mislim da ima dosta cistog kesa iz spomenutih izvora, takodje mnogi od spomenutih su i programeri koji imaju lepe plate. Dosta tih plata nisu na belo, sto je eto mozda deo sive ekonomije i ne znam da li je to prljav novac ako je neko zaradio a nije sve prijavio... Necu da budem neko ko brani rezim posto nam ne daju bas razloga da ga branimo, ali generalno u godinama mira kakvu god vlast da imas neki oporavak i razvoj se mora videti i osetiti nakon niza decenija, generalno ljudi su bogatiji sada nego pre 10 ili pre 20 godina, mislim da su i osvesceniji po pitanju ekonomije, investiranja, ulaganja. Pre 5, 10, 15 godina si i mogao da nadjes jeftino stan od neke babe na limanu koja nije upucena koliko joj nekretnina vredi, Danas je gotovo nemoguce naci ekstra povoljno stan, protok informacija, upucenost, preduzetnistvo je na mnogo visem nivou nego pre 20-30 godina, sto sa sobom povlaci i drugacije baratanje lovom.