Neskov napisao/la:
Posle će biti lopovi, a nije došlo na tribinu 6, 7 k ljudi da čuje tribinu i da pošalje poruku sta misli o tribini. Ako se ovo izgradi nije sns kriv, to je ORSP pokazao
Evo ja sam bio na tribini i ista je krš. Čast izuzecima ali je ono više bilo kukanje na SNS od strane bivše vlasti, nego skup na kojem je nešto konkretno predloženo. Takođe organizovanje skupa a da su i dalje poznate samo informacije koje su objavljene u novinama je po meni.
Toliko loše urađeno da su tri lika iz sns I jedna režimska novinarka uspeli bez mnogo truda sve da razbucaju.
Svi smo videli šta se desilo sa beogradom na vodi a površina koja će ovde da se gradi je daleko veća. Prvobitna lova koja se očekuje prelazi milijardu i po evra. Jel vi mislite stvarno da će oni da odustaju od te love? Da li je neko pisao nadležnima za upravljanje Dunavskim tokom u zemljama iz kojih dotiče do nas, da se proveri kakve promene nasipa su moguće? Da li je neko od njih zapravo pokušao da sazna šta je plan galens konkretno? Da li su probali da se organizuju na taj način da ljudi iz struke kao predstavnici građana imaju učešća u planiranju budućeg projekta?
Nisu.
Oni su samo pričali o tome kako je to pljačka i da mi to ne treba da dozvolimo.
A ono što je mnogo verovatnije da možemo da postignemo jeste da imamo reči u tome kako će to priobalje da izgleda nakon izgradnje Novog Sada na Vodi.
Zašto se ne potrudimo da pritisnemo grad i investora da se obavezu na određen broj zelenih površina i parkova. Da ih obavežemo da se kej produži sve do izlaza sa šodroša. Da ih primoramo da srede ribarsko ostrvo I od njega naprave jedinstven sportsko rekreativni centar.
Ove stvari niko nije ni spomenuo, već su doveli kompromitovanog političara da nam priča šta je urađeno kad je on bio na vlasti.
Sent from my SM-T720 using Tapatalk