IC napisao/la:
Sta je Telep za tebe to je sada sirok pojam, adice su ispod 1000 na primer dok je deo blizu limana (dijagonala) oko 1350, Galens u L.Lazarevica oko 1100-1200, heroja pinkija vaer 1050 (duplex od 112m2) ali ima samo dva stana jos, ostali su bili nesto skuplji cini mi se 1050-1150 zavisi i od dinamike placanja... Jerneja Kopitara isto dijagonala cini mi se 1150... tako da su to cene otprilike za deo blizu limana, vaer je imao dosta dobru ponudu sa gratis parking mestom i lepom ostavom a gradnja je odlicna. Koji investitor te zanima i koja ulica... Galens na kraju BPP ima jos neke neprodate stanove mislim da cena nije jaka u tom delu. Imas i dosta zgrada u ulicama koje seku BPP, Vardarska cena oko 1150 oni zidaju i Telepsku dolinu... Emerald hill (dinamika) ima u Ilirskoj i Kis Ernea, davno sam ih zvao receno mi je oko 1250 ali jos nisu bili sigurni sa cenom... Ima dosta zgradica prosetaj se kada stignes ufotkaj table pa ih zovni ili se prosetaj po gradilistu i popricaj, neki nemaju svoj sajt... postoje pogodnosti oko placanja, dinamike isplate i cene...
Hvala puno na odgovoru. zanima me manji stan- oko 40m2 - da li znas ko od investitora gradi u Vardarskoj ili nekoj od tih poprecnih ulica? Nisam stigao danas i njih da obidjem.
Dijagonala kod mornarice ima 2 manja stana jos, cena kao sto si rekao 1350
U jerneja kopitara je manja cena, ali je lokacija , po meni losa, skroz na kraju ulice do nasipa - 1150
Vaer nema malih stanova odavno, ostale zgrade u toj blizini rasprodate ili su ostali najveci stanovi
u ponedeljak cu proveriti Emerald Hill tacno koja je cena pa javljam ovde