kasko napisao/la:
Opet ponavljam, sagradio sam objekat klase koja je iznad svih u NS za 500eur po kvm (600) sa ZIGom. Nije tačno da je cena rada toliko porasla da opravdava 1500eur po kvm.
Izvini kada kažeš iznad svih u NS, da li misliš i na npr. zgradu NS Inženjeringa u P. Drapšina? Mogu nabrojati još 20-tak zgrada, ali ajde da se držimo sada ove + tamo mi rođaka živi i lično sam sve proveravao.
Sve moje tvrdnje se lako mogu pronaći na sajtovima proizvođača.
Parket Il season Decapee je ugrađen od Antic Coloniala u svim stanovima i košta bez lepka i postavljanja 180 EU m2, grejanje-hlađenje toplotne pumpe zemlja-voda Viesmann i fan coil-i Olympia Splendid 150 Eu po m2, keramika, sanitarije, slavine Porcelanosa otprilike 5000eu po kupatilu ili 100 EU m2 za dvosoban stan. Znači na 3 pozicije smo došli do otprilike 400 EU po m2. Gde je cena zemljišta( nisi je spomenuo) koja za centar nosi između 300 i 400 EU po m2 komunalije, priključci, advokati, arhitekte, izgradnja, lift, stolarija, završni radovi, porezi, PDV, itd itd. Meni ttakođer odgovaraju niže cene, i ne branim investitore čak naprotiv, ali moramo biti realni.