slobo14 napisao/la:
Pozdrav drugari,
interesuje me vase misljenje.
Dijagoninvest na Bul. Evrope 1400eur/m2 i Vlasina na Podbari (gde je bila kafana Dukat) isto 1400eur/m2.
Pa ko je ovde lud!? I da li uopste mogu da se porede ove dve lokacije?
Ne verujem da postoji neka bitna razlika u kvalitetu.
Hvala
Glasam za BE, stim sto je cena Bloka D 1410 do 1490 u zavisnosti sa koliko kesa krenes u pricu. Ako das 90% odmah onda je 1410, za 50% je 1450 i sa 10% je 1490. Cak i ta cena je mala izgleda, posto je prva lamela sa 51 stan planula... prodaja je pocela 28.8 u 9 ujutru do 12 sati garsova vise nije bilo, mislim da su je vise-manje celu prodali taj dan, mozfa je ostao neki veci stan... Oko 14 casova je red kupaca u njihovom lokalu na Bul Evrope 28a bio kao da se kupuju karte za bioskop a ne stanovi. Mislim da ce ostalih 5 lamela biti prodavani po vecoj ceni, ko god zeli manji stan od dijagoninvesta da uzme mora mnooooogo ranije da kontaktira njih, i na razgovor ponesite pare za rezervaciju, inace vas stan ce kupiti neko drugi... inace rade odlicno, blok D ce biti bolji od Lagune (koja je super) po njihovim recima, a po visini i opremi bi se reklo da ce biti, ne znam da li ce biti lepsa zgrada, malo su vijali Sheraton kolor semu, imace te zaluzine na terasama, ali u njih uopste ne sumnjam...