telep napisao/la:
DEKIMIR napisao/la:
po mojim informacijama Emerald hill gradi najkvalitetnije u gradu, jednu do dve zgrade godišnje, vrhunski kvalitet, pregradni zidovi između stanova 25 cm, fasade dugovečne sa kvalitetnom opekom, jedino im je cena malo jača ali opravdano
Zivim u ulici gde oni grade, i ako je to najkvalitetnije jadni li su drugi. Bas me zanima u kom stanju ce ostaviti onu njivu oko zgrade.
Jel moze neka malo vise informacija, zasto takvo misljenje?
Sa vise strana (koje nemaju veze sa forumom - ljudi koji zive u njihovoj jednoj zgradi, ljudi koji se bave gradjevinom, pa u prolazu gledali dok se gradila zgrada,...) smo dobili pozitivne komentare, moram reci da je ovo bukvalno jedini negativan komentar, pa me zanima zasto(konkretne stvari)?
Nemam nameru da se raspravljam, vec zelim argumente, obzirom da je u planu kupovina stana u njihovoj zgradi?
A sto se tice ovog dela
Pritom zgrada je ispala uzasna uzivo
- da li je nesto ruzno ili nije to je ipak subjektivni osecaj, tako da ovo ne bih komentarisala. Npr. po meni je dobar deo zgrada (spoljni deo) jako ruzna i ne bih uzela ni da mi plate (bukvalno). Ali, kao sto rekoh to je subjektivni osecaj, pa takve stvari ni ne komentarisem kad bi me neko pitao za savet.
Hvala