[Hvala na slici. Ali i ja sam bila u zgradi, a i na njihovoj stranici se moze videti. U pravu ste za ovaj stan na slici. To je tip stana broj 1. Zgrada ima ukupno 34 stana, a portale nemaju stanovi 1 i 7 na prvom spratu, 9 i 15 na drugom, 17 i 23 na trecem, i 33 na cetvrtom. To je ukupno 7 stanova. Ostalih 27 ima.
Ali nema govora da 20 tak stanova nema. Da vise ne zamaramo druge ako mislite drugacije najbolje da odemo zajedno brojat. quote="trile93" post=88807]Nisu svi stanovi Modene na BPP sa staklenim portalima u dnevnoj sobi, vec oni centralno pozicionirani tj. 6 jednoiposobnih stanova na prve 3 etaze, a iznad njih ima jos 4-5 stanova vece kvadrature koji imaju portale. Ostalih 20ak stanova nemaju portale...
SlavijaCoop na BE je vrlo interesantna zgrada, meni se licno dopada, nekom verovatno ne, ali to je stvar ukusa.
Dodao bih i da Emerald Hill gradi izuzetno kvalitetnu vilu sa 3 stana u Servo Mihalja.
Nikakva iskustva ni dodirnih tacaka nemam sa Jokicem tako da ne mogu dati misljenje.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk[/quote]