Gandra87 napisao/la:
Stvar je u tome sto sam ja gledao stanove u toj zgradi kao i ostale na telepu i ovde mi se svidelo sto zgrada ima lift (iako to nisu obavezni po zakonu),jer ima 3 sprata i svaki stan ce imati kalorimetre,a grejanje je na gas,a pritom cena je pristupacna sa obzirom na trziste.Slazem se da je fasada dodatni trosak,nekom ce se svidjati,nekom ne i to je glupo i komentarisati,naravno treba izneti svoje misljenje,ali sa obzirom na sve okolnosti i cenu kvadrata i da je rok ispostovan(na tabli pise januar 2020.) i ocigledno ce biti u tom roku i zavrsena ja podrzavam svaki pomak i hrabrost da se ponudi nesto novo ili da se bar razlikuje od konkurencije.Modena na Somborskom bulevaru prodaje za 1450,a ne pruza nista vise osim atraktivnije lokacije(udaljene nepun kilometar)
Vec smo se slozili da ce se mozda nekom svideti,nekome ne. Slazemo me se da i treba izneti svoje misljenje. Pa se ja eto ipak moram nadovezati da se ne slazem da Modena na Somborskom ne pruza nista vise osim lokacije. Ako ne ulazim u kvalitet gradnje bar moram reci da u svim dnevnim boravcima Modene ne postoji prozor nego su sve ili fiksni stakleni paneli do poda ili su balkonska vrata. Stanovi su puni svetlosti i za mene je to ogromna prednost.
A o lepim zgradama gde mi se cini da se vecina slaze ste upravo pisali u nekoliko prethodnih postova.