Vlado mislim da nisi trebao licne poruke da prikazujes javno, mada je ta licna poruka skroz ok i pristojna... Zasto mnogima smeta kružni tok Avenije garden, pa ta zgrada na visim spratovima ce imati prelep pogled ka Fruskoj gori, ako dobro urade zvucnu izolaciju ne bi trebalo ni da buka bude problem... Ovo je grad od preko pola miliona stanovnika (neke analize kazu da 600-700.000 ljudi boravi u njemu tokom dana), sta ocekujete, da kada otvorite prozor gledate u poljanu i slusate cvrkut ptica? Sto se tice Galensa imam iskustva sa njima, rekao sam vise puta, rasplinuli su se i ne stizu da urade toliko kvalitetno kao neki drugi koji rade jednu eventualno dve zgrade, sustinski tu nema nekih velikih razlika. Nikoga ne reklamiram, nisam uopste u gradjevini, ali na BE bih uzeo stan od Galensa samo ako Dijagoninvest ne moze da mi ponudi slican stan... Pogledajte kao oni rade i sta trenutno rade, 1 kompleks 1 lamela pa polako. Prosetajte se po svim gradilistima i bacite pogled ko radi tamo i kako se radi, uocicete velike razlike kod raznih izvodjaca-investitora... Pupin je super projekat, ali su zasrali u detaljima, kao da im fali neki finalni nadzor koji resi sve te gluposti oko losih fugni, rasklimanih stekera i delova koji nedostaju na primer u novom liftu, nov lift koji vise ne radi nego sto radi... Kamo srece da su neki drugi zidali Pupinovu palatu ali nisu, i onda nemate izbora ako zelite takvu lokaciju sa lux novogradnjom u stambeno-poslovnom kompleksu. Da li stvarno mislite da je bilo ko mogao da zida takvu zgradu u centru NS-a, naravno da nije, zato ni kupci nemaju mnogo izbora, kupuju od onoga ko je uspeo da sazida zgradu, ovo kazem apropo price o broju prodatih stanova Galensa... Licno ne mogu da razumem potrebu da se radi na toliko gradilista u toliko gradova, pogotovo sto im je jasno da ne mogu da stignu i da se ljudi zale i da im projekti kasne... Neko je pitao za Wolf, koliko sam cuo jako su pouzdani i imaju bas lep i dobar poslednji projekat...