@ VladaNS
Koji to forumas pljuje po Galensu?
Koliko ja vidim i citam, ljudi iznose realna zapazanja, postavljaju realna pitanja, vode zdravu diskusiju.
Cak vidim i da na realna pitanja istih, jako cesto izostanu odgovori, ako ti odgovori ne idu na ruku Galensu.
Neka od pitanja, koja su postavljali forumasi, a ne secam se da su dobili (smislen) odgovor:
Koliko m2 zelenih povrsina ima u KP?
Koji je rok izgradnje za KP?
Zasto je ugradjivana drugacija stolarija?
Zasto Laze Lazarevice nema jos uvek upotrebnu?
Zasto se ne javljate kupcima na telefon?
Nijedno nije moje, a i da sada ne trazim dalje. Pretpostavljam da je pitanja bilo mnogo vise, ali ostaje cinjenica da nije ni Galens toliko los, koliko se ljudima (mozda) ucini. Galens se bori za trziste sa mnogim drugima i to je ok. Nema nista lose u tome.
Ono sto vecini smeta jer sto smo svi novosadjani i sto imamo dovoljno godina da se secamo i nekog ranijeg Novog Sada, pa ljudima sada smeta to, sto se u vecini projekata, gde dolazi do izmena planove detalje regulacije, spominje Galens. Isto kao sto se spominje i kada se pomene cinjenica da "sve moze u NS". Takodje se secamo i kako je Galens pocinjao i da je od jednom doziveo expanziju, koja mozda nije bila proporcionalna dotadasnjem kapitalu i trzisnom udelu.
I onda vi sa ne odgovaranjem na gornja ili bilo koja druga pitanja koja nisu u vasem najboljem interesu, samo odmazete sami sebi tj ne poboljsavate sliku u delu javnosti, koji prati ovaj forum. Ali ja verujem da ste to vec znali.
I sta si ti sada rekao sa screenshot-om koju si okacio?
Da sam ja zeleo tebe da odvedem na rucak, jer smo imali dobru saradnju, jer smo imali ok odnose?
I da sada ja imam nesto protiv tebe ili tvoje firme? I da sam se setio posle 15 meseci da se naljutim, zato sto si tada odgovorio na poruku i naknadni poziv kao da ti je iskreno drago da se cujemo i onda odlucio da se posle ne javljas na telefon i ne odgovaras na poruke, kada smo trebali da dogovorimo vreme i mesto? To vise govori o tebi i firmi koju zastupas, nego o meni...
Ja nisam rekao nijednu ruznu rec za Galens u tom periodu i nemam nameru. Mogu samo da iznesem cinjenice, pa neka drugi formiraju svoje misljenje...