djaso napisao/la:
Nije nego me nervira neobjektivnost i bezobrazluk pojedinaca,pulena pojedinih investitora!Ovaj spominje reklamiranje zgrade u Petra Drapsina pritom misleci na mene posto sam postavio dve,tri slike,jer mi se svidja objekat,a nemam nista sa njegovim projektantom ili investitorom,a gospodinu koji je postavljao desetine slika zgrade Leonida Nesica (cak je slikao i lift okno,zamislite?!) i samo slike njegovog objekta postavljao i hvalio ga na sva usta njemu nista nije rekao.E o tome se radi!
Ne znam da li sam mislio na tebe jer mi se ne gubi vreme na kopanje po starim postovima. Sam si se prozvao. Nažalost, dobro se sećam da su neko dvoje odigrali pomenutu igru kada je krenula zgrada u Petra Drapšina.
Što se Nešića tiče pobrkao si me s nekim, mada jesam napravio nekoliko eksterijernih fotki. Ako mene pitaš, Nešić je pravio kolače, a onda je umro. Rekao bih da nije ista osoba. Ustvari, pošto nikad nisam ušao u Nešićevevu slaćkaru ispašće da ne poznajem nijednog.
Forumaš koji je oduševljen živim Nešićem, odnosno njegovom zgradom je, uveren sam, prosto iskren.
Ta zgrada je, da čuješ i moje mišljenje, eksterijerno bolja od mnogih, ali mi se u vezi s njom najviše dopada ono drvo ispred. I to je to. Ja sam slikao okno lifta na Radničkom. To možeš da mi prišiješ.
P.S. Skidanje karmi mi izaziva snažan bol spreda po sredini.