Dobro vece,
Nisam siguran da je ovo prava tema ali jedna je od aktivnih pa se nadam da necete zameriti.
U potrazi sam za stanom od 45-50 kvadrata na nekoj lokaciji koja nije previse udaljena od limana i centra, prvenstveno zbog posla, zgrada treba da je useljiva ili da bude useljiva u narednih mesec, dva (zivim kao podstanar i nebih mogao da priustim da placam dva stana). Isto tako ukoliko imate i informacije o ceni kvadrata tih stanova, i to bi mi dosta znacilo (nebih mogao da izdvojim vise od 1100-1200€ po kvadratu.
Procitao sam sve sto je pisano na forumu u ovoj godini i video sam da ima dosta zgrada koje su u izgradnji, koje se zavrsavaju... ali voleo bih da mi neko od Vas, posto ste dosta vise upuceni nego sto sam ja, preporuci nesto.
Kupovina je putem kredita ukoliko to igra neku ulogu.
Bio sam u nekoliko agencija ali sam se razocarao, kao da njima nije stalo da prodaju bilo sta iako je njihova zarada prilicno lepa u odnosu na ulozeni trud, vreme, rad... Imam utisak da su me vodili i pokazivali sve nesto sto ne moze da se proda, sto niko nije hteo da kupi, sto je dosta lose...
Hvala unapred