djaso napisao/la:
Alibunar napisao/la:
Brat mi zivi u Inobackinoj zgradi i prezadovoljan je.
Uglavnom leti nije palio klimu, a sad celu zimu nije palio grejanje verovao ili ne
a super je sto se placa po utrosku i ima onaj tempometar ili kako se vec zove pa su mu troskovi stvarno mali.
Jedino sto mi je rekao da u ulazu posto nemaju prekidaci za svetlo senzor na jednom mestu kao da malcice zakasni, ali npr ja to nisam ni primetio, a isao sam dosta puta kod njega.
Sad ja sam bacio akcenat na ovo grejanje, ali ako imas neko konkretno pitanje da ga pitam samo izvoli
Mozes li proveriti koliki mu je racun za grejanje u sezoni grejanja,a koliki kad se ne greje,recimo u julu(fiksni deo)?I mene zanima to grejanje po utrosku,jer se mnogi zale na njega,a vidim da ste vi imali pozitivna iskustva
Bukvalno nije palio grejanje evo vec godinu dana zivi tamo, osim tog fiksnog dela koji placa preko informatike ili kako vec sto je oko 1000rsd mesecno(ako sam pogresio cifru koliko je to fiksno provericu sutra sa njim jer subotom dolazi do nas).
-Preko toplane je grejanje, drugi sprat, stan gleda na futoski put, nije na samom cosku, manji je 43 grejne povrsine(Nismo ni mi kupili na blef stan nego smo se itekako raspitivali i dobili pozitivno misljenje od ljudi na koje smo naisli verovatno sa vecim stanovima i verovatno drugim pozicijama pa smo se na ovo odlucili i nismo se presli deifinitivno, iako sam ja bio prvi skeptican).
-Roletne su ugradjene bile, ne znam stvarno ko sredjuje dvoriste mi smo gledali prvo jedan u Bate Brkic 10a, ali smo uzeli u Andje Rankovic na kraju bas zbog sredjenosti ulice posto je u Andje Rankovic ispred ulaza odradjen put, parking, prolaz za pesake jako lepo dok u Bate Brkica divilji parking u blatu ispred zgrade. Ne secam se da su mu spustili cenu, ali mislim da je to i dosta relativno da li je investitoru prigustilo ili sta vec, treba otici licno pa videti u svakom slucaju da li bi spustali cenu.
Uglavnom on radi kao programer na limanu u park sitiju pa smo navalili na liman da uzmemo stan kao sumanuti, ali cene na limanu su toliko precenjene da covek uzme stan i da ulozi u njega 5-6000e treba biti lud po meni ili da je dobro prosao kao naslednik pa se razbacuje.
Ovako bi trebali ti kvartovi da izgledaju(zeleno i rozo su izgradjene, stariji je malo plan)