drdejana napisao/la:
Za one koji su pitali za zvučnu izolaciju, apsolutno ništa se ne čuje, kao da smo sami u zgradi. Što se tiče toplotne zimi palimo radijatore možda mesec dana maks i to je to jer je toplo.
Dalje, pitali ste za zemljotres, rečeno nam je da zgrada može da izdrži 7 stepeni po Rihterovoj skali bez oštećenja. To još, hvala Bogu, nismo iskusili pa ne mogu iz iskustva da tvrdim.
Pisala sam već ja mislim o keramici koja je top.
Možda su prozori i vrata srednja klasa, eto to. I imamo problem sa vraćanjem mirisa iz aspiratora jer smo po spratovima povezani na istu vertikalu. To je problem u svim njihovim zgradama.
Sve u svemu nismo pogrešili što smo kupili stan od njih iako sam i ja bila jaaaaako skeptična zbog takve vrste gradnje, mada se u svetu svuda praktikuje.
Ako još nekog nešto zanima pitajte slobodno.
drdejana napisao/la:
Inobačka pravi katastrofa zgrade, stalno voda curi sa plafona u hodnicima, niko ne dolazi to da reguliše, poplave u podrumu (nisu uradili hidroizolaciju) itd. Kad sam se tek uselila sve je bilo idealno, posle par meseci sam se za glavu uhvatila od kakvih sam idiota stan kupila. Stolarija katastrofa, pločice ne znam od čega su pa su onako osetljive, parket Tarket nikakav. Prekidač za zvono postavljen ukrivo, sve utičnice ukrivo stavljaju. Verovali ili ne ćoškovi na plafonu nisu pod pravim uglom, vidljivo krivi. Ti isti majstori koji su meni radili stan su se preselili u Park Novi Residence. Ljudi su baš ogorčeni na njih. A oni sve svaljuju na izvođače. I nikom ništa.
Jel ovo isti clan(ica) komentarise?! Od top keramike i "sve u svemu, nismo pogresili sto smo kupili stan od njih", za tacno dva meseca do "Inobačka pravi katastrofa zgrade....posle par meseci sam se za glavu uhvatila od kakvih sam idiota stan kupila"??