drdejana napisao/la:
Što se zvučne izolacije tiče ne čuje se ništa iz susednih stanova, što se toplotne tiče mislim da smo ukupno 3 dana koristili grejanje tokom zime, ali naš stan je ušuškan sa svih strana. Račun za grejanje nam je 1000 din mesečno i to je to. Što se tiče toga za sad je sve okej.
A za parket, nama je troslojni Tarket i on je dobro postavljen, ali toliko osetljiv na grebanje. Išla sam u galeriju podova i našla baš takav isti i pitala prodavca da li je kvalitetan, on mi reče da jeste ali je osetljiv prosto i mora vrlo da se čuva.
Napišite svoje utiske ovde kad se uselite.
Ovo za Tarket parket je tacno, imam ga trenutno u stanu, mislim da ga i velika vecina investitora ugradjuje danas. Ugradnju uglavnom rade ljudi iz Tarketa zbog garancije od 25-30 godina. Jako lako se ogrebe, poprilicno je mekan, stikle znaju da ostave udubljenja bez po muke.
@drdejana da ne bude nesporazuma, nista licno, nego sam ostao zatecen ovim sad komentarom u odnosu na onaj pre.
U Parknovom se stanovi od 55m2 (dve spavace sobe) prodaju trenutno za 1700e/m2 i navodno ih je vec pola prodato/rezervisano, a manji su poslednji otisli za 1800e/m2. Nije mala cena, da bi kasnije razmisljao o curenju vode iz plafona i otpadanju keramike sa zidova.