Lol
Ja maltene nikom ne dajem nikakvu karmu niti obracam paznju na svoju.. obracam paznju na postove i slike.
A sto se tice visokih zgrada .. ne znam za vas ali ja sam 2 puta ziveo na zadnjem spratu , 10ti tj 11ti.
Ono sto mogu da kazem da nema nikakve razlike u "standardu" zivota i uslovima.. totalno je svejedno dal je 3ci ili 11ti.
Jedina razlika je u problemu u oba slucaja koje smo imali jer je bio ravan krov pa je bilo prokisnjavanja.
Pogotovo na u toj zgradi sa 10 spratova.. to je bila prava katastrofa !!!Inace sto se samog tog stana tice ,cela prica je posebna tema koja ne spada u ovu ..
Inace do sada u zivotu sam ziveo u kuci (tamo gde je sad obdaniste kod Betanije) ,i 5 stanova racunajuci i ovaj sada.
Naravno u svemu tome se nisam ja pitao nego moji, i jedino se te kuce ne secam jer sam bio jako balav tada.
Ali mogu reci da pored svih problema sa tim stanom na 10om spratu ,taj stan je bio i najveci u kojem smo zivel i ubedljivo najbolji ..ne toliko sto se kvaliteta tice nego rasporeda ,pogleda na grad ,komsija .. tu sam i odrastao u onom najboljem zivotnom dobu pa me mozda i to jako veze za taj stan.
I ono sto mogu reci je da ,sto si vislje imas manje prasine , bolje ti je grejanje ali ako je slab pritisak ili pumpa ne radi ,slabo imas ili nemas vode ali to se zaista retko desavalo i odmah se resavao problem ako nastane.
Poenta .meni licno visoke zgrade ne smetaju ,ali problem je ako okolish nije adekvatno uredjen ..
U Hadzi R. bi bilo humanije da su napravili manje zgrada ali vislje ,sa adekvatnim okolishom ili istu kolicinu kao i sada ali max 3 sprata.