Blavak napisao/la:
Nisu bile potrebne, niti će biti. Ukoliko budu potrebne, opet ću stavljati nove (ne planiram u narednih mnogo godina, a rekonstrukcija je urađena pre dve).
Ne znam kako mozes biti toliko siguran da ti se nece kojim slucajem desiti da razbijes neku plocicu? Ili da mozda zbog greske u proizvodnji naprsne i sama od sebe.
Valjda ne renoviras celo kupatilo (kuhinju, predsoblje, ostavu, terasu... ili gde je vec bila ta plocica) u tom slucaju
Dukelander napisao/la:
Naši proizvođači zapravo drže iste pločice dosta dugo u prometu.
Dzabe su one "iste" po katalogu, kad ne mozes da nadjes istu nijansu ni pod razno. Dzabe ti je sto znas tacan model, nijansu, seriju i podseriju kad jednu nijansu naprave jednom i vise nikad - iako imaju identicne oznake to vise ni pod razno nije to. Slazu oni to kao po nekim "podnijansama", ali nista od toga.
Meni nisu bile neophodne, ali sam hteo da imam rezervne ako kojim slucajem zatrebaju - to bi inace morala da bude praksa svakog iole ozbiljnog investitora - da obezbedi po par rezervnih plocica svakog tipa kupcima stanova. Donosio sam po 20 razlicitih nijansi (iz 5-6 prodavnica / stovarista) za svaki tip plocica koje imam u stanu da bih nasao najblizu. Istu, naravno, nisam nasao.