ovo su moji stavovi o tome i nisu se promenili
ranko su ns napisao/la:
Baš mi je drago što je povećana spratnost hotela. Zamislite da je tu neka niska zgradica.
Gaja je bio u pravu.
Znao je da je to glupost, napravio je pravi hotel a ne hotelčić jer je neko tako nacrtao a uspeće da legalizuje.
Bilo bi idiotski ne dati mu dozvolu.
Nije nikog pokro povećanjem spratnosti, nikome ne smetaju ta dva sprata viška, samo će zaposliti još više ljudi, plaćaće porez i takse Gradu i državi. I sprečio je da se od NS pravi selendra
ranko su ns napisao/la:
tako je.
Ja bi sad u ovoj situaciji. Dao upotrebnu kad plati troškove izmene plana, i sve ostale troškove a za korišćenje viška spratova dodatne takse ili dodatni porez tako da bi to naučilo i njega i sve ostale da ne rade van odobrene visine.
Kad bi on sledećih deset godina plaćao danak na višak spratova i kad bi shvatio da se za*ebo svi bi se opametili a ne samo on.
Činjenica je da je on to napravio za vreme one vlasti (nije se nadao da će doći ova vlast).
Moja pretpostavka je (u stvari siguran sam) da on ima građevinsku na nižu spratnost, a on se jbg zabrojao pa napravio više spratova i sad ne može da dobije upotrebnu.