Dukelander napisao/la:
novajlija napisao/la:
Gomila nabacanih kvadrata, očekivao sam nešto inspirativno. Super su izgledali renderi nekog solitera planiranog na toj lokaciji pre par godina, ovo mi je totalno bezlično.
Nadam se da nije konačno rešenje.
Prošlo čega se ja sećam je Eyemaxx-ova zgrada, i to mi je bilo vrlo fino rešenje, a ne sećam se solitera uopšte na toj lokaciji
Ne mogu ni Eyemaxx da nađem.
Razmišljam inače, da li bi naše firme uopšte imale tehniku da izvedu objekat od P+40.
Nemaju ni kranove, ni pumpe za beton, ništa. Zato se svi naši izgleda ograničavaju na P12-15.
Pa u Novom Sadu,najvise zgrade ikad sagradjene su one kule kod DUnava od 18 spratova.U Beogradu su najvise istocna i zapadna kapija sa 30 i nekim spratom.Pa tad nije bilo za vreme drustvene svojine izgradnja toliko visokih zgrada,a kamoli sada.Mislim da je do 15 spratova sasvim dovoljno za grad velicine Novog Sada,jedino bi bilo dobro da sada daju gde god to mogu bar 10 spratova,jer na svim bulevarima pristaju zgrade oko 10 ak spratova.Najveci promasaj je SOmborski bulevar u smislu urbanistickih planova,na bulevaru sirokom 50 metara dati spratnost 3+pk mislim WTF
Inace ova zgrada jee ista ko glavna posta