Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: "Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks

Re:RE: Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 15:25 #341

• VladaNS
  • VladaNS's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 441
  • Primljenih Zahvalnica: 605
mrnjavi napisao/la:
Možemo smatrati da je na pitanje o PVC stolariji odgovoreno. Način na koji je to urađeno nek služi na čast i forumašu i kompaniji koju predstavlja.
Kako god, zaista se nadam da je Kraljev park poslednji veliki projekat koji se radi u ovim kolorima pre svega zbog svih nas koji nismo članovi Udruženja slepih i slabovidih.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Sami postavili pitanje, sami i odgovorili. Ne imputirajte mi odgovor na vasa tendeciozna pitanja. Sto se tice izgleda fasade, da li sam negde propustio da ste odabrani za neki ziri za lepotu i estetiku. Ne svidja vam se, ok. 600 kupaca koji su kupili tu stan i jos dosta njih koji zele da kupe stan u nasim zgradama nemaju tako misljenje. Sve je stvar ukusa, zar ne? :)

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Re:RE: Re:RE: Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 15:35 #342

• VladaNS
  • VladaNS's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
Ne znam zasto mislite da je neko duzan da vam odgovori na neko pitanje i da ga uvlacite u raspravu o nekim temama o kojim ocigledno niste kompetentni za raspravu osim svog licnog misljenja. I zasto ste tako ubedjeni da ovaj forum sluzi samo za vase pljuvanje? Forumi sluze za konstruktivne razgovore, razmenu misljenja. Ovo postaje neki panel za iznosenje frustracija uvek istih clanova, kojima niko i nista ne odgovara. Niste svesni koliko devastirate celu ovu pricu, meni ste postali simpaticni :) ustao, doruckova, seo za komp i spreman sam da opletem po svemu sto se meni ne svidja :)

Poslednja izmena: 07 okt 2018 23:34 od limanac. Razlog: nepotrebno citiranje

Re:RE: Re:RE: Re:RE: Re:RE: Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 16:15 #343

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Na mreži
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
Uspešno spinovanje je ipak ozbiljan zanat, a tebi danas baš ne ide.

[/quote]Sto si nervozan? Uzivaj u vikendu :)
[/quote]

"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Zahvalnici: Duja

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 16:17 #344

• bili
  • bili's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 183
  • Primljenih Zahvalnica: 317
Da li će nakon izgradnje Kraljvog paka biti sanirana ulica Berislava Berića? Konkretno, veliko udubljenje u asfaltu nastalo baš na mestu gde kamioni, preko javne zelene površine, ulaze i izlaze sa gradilišta.
Zahvalnici: Yokai

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 16:21 #345

• orvl
  • orvl's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 29
  • Primljenih Zahvalnica: 8
Meni licno je bitnije kako ce zgrade da izgledaju posle 10 godina.

Sve te fensi zgrade sa "hrabrim" dizajnom izgledaju jako lepo, ali posle samo 5 godina imaju tendenciju da izgledaju jako lose. Tada se taj dizajn pretvori u ruglo.

I koliko sam uspeo da obratim paznju, Galensove zgrade izgledaju dobro.

Re:RE: "Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 16:25 #346

• e46glogi
  • e46glogi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 215
  • Primljenih Zahvalnica: 239
bili napisao/la:
Koliko je parking mesta predviđeno za:
1. Prodaju stanarima?
2. One koji neće, ne žele, ne mogu, nemaju, da kupe parking mesto?
3. One koji dolaze u posetu stanarima Kraljevog parka i gde se nalaze, nivo -2, nivo -1, dvorište ili ulica?
Predvidjeno je za svaki stan, ko ne plati, nema mesto, snalazi se,kao sto ce i gosti raditi.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena: 07 okt 2018 16:26 od e46glogi.

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 16:47 #347

• Sv. Ilija
  • Sv. Ilija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 131
  • Primljenih Zahvalnica: 63
orvl napisao/la:

Sve te fensi zgrade sa "hrabrim" dizajnom izgledaju jako lepo, ali posle samo 5 godina imaju tendenciju da izgledaju jako lose. Tada se taj dizajn pretvori u ruglo.

Ovde nema te opasnosti posto su ruglo od starta :lol:

VladaNS napisao/la:
Ne svidja vam se, ok. 600 kupaca koji su kupili tu stan i jos dosta njih koji zele da kupe stan u nasim zgradama nemaju tako misljenje. Sve je stvar ukusa, zar ne? :)

Znaci zgrade su nevidljive za sve osim kupaca? Jbt moracu do katastra da proverim da nisam kupio neki stan
Poslednja izmena: 07 okt 2018 16:51 od Sv. Ilija.

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 16:58 #348

• orvl
  • orvl's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
Sv. Ilija napisao/la:
orvl napisao/la:

Ovde nema te opasnosti posto su ruglo od starta :lol:

VladaNS napisao/la:
Ne svidja vam se, ok. 600 kupaca koji su kupili tu stan i jos dosta njih koji zele da kupe stan u nasim zgradama nemaju tako misljenje. Sve je stvar ukusa, zar ne? :)

Znaci zgrade su nevidljive za sve osim kupaca? Jbt moracu do katastra da proverim da nisam kupio neki stan

Zgrade izgledaju ok.

Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 18:00 #349

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
Da nemaš šta da skrivaš najnormalnije bi odgovorio: taj i taj profil, to i to staklo iz tog i tog razloga. Promenjen je od plana ili nije. I kraj diskusije.

Ali očigledno imaš, pa napadaš i ponašaš se nezrelo pritom i vređaš. Neverovatno prljaš sliku svoje firme.

"Konstruktivno" si ti ovde pljuvao po ljudima koji su postavili prosto pitanje.

Da li ćeš odgovoriti sa tačnim podacima ili ne?
Po poslednjoj proveri nisi ni ti stolar ni stručnjak za PVC a prozivaš druge zbog prostog pitanja.

Neshvatljivo.
Poslednja izmena: 07 okt 2018 18:12 od kasko.
Zahvalnici: Mikica86, Duja, Brane, Troleski

Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 18:07 #350

• Djordje Cvarkov
  • Djordje Cvarkov's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 361
  • Primljenih Zahvalnica: 1486
Pozdravite Vašu mamu
Zahvalnici: Zex021, sasar, Blavak, Light

Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 20:21 #351

• mlata
  • mlata's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Drugi su drugi-mi smo prvi
  • Poruka: 629
  • Primljenih Zahvalnica: 1024
Zelena boja je grozna.Ostale nijanse su super

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 20:24 #352

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
orvl napisao/la:

Gde su fensi zgrade sa hrabrijim dizajnom?
Ako pričamo o Novom Sadu, usudio bih se da izjavim da lično mislim da ne postoje.
Naravno, to je samo lični dojam, možda grešim.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.
Zahvalnici: Dunavski

Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 20:42 #353

• orvl
  • orvl's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
mlata napisao/la:
Zelena boja je grozna.Ostale nijanse su super

Zelene boje je moglo da bude malo manje, ali onda bi zgrada bila bela sa narandzastim detaljima. Ali opet, cuo sam kako neki ljudi govore da su ti narandzasti detalji uzasni. Tako da ne mozes udovoljiti svakome.

Meni je ovo bolje nego one crveno bele Prezident zgrade. Ili ono sivilo koje se svuda po gradu fura.
Poslednja izmena: 07 okt 2018 20:51 od orvl.

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 20:47 #354

• orvl
  • orvl's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
Dukelander napisao/la:
orvl napisao/la:

Gde su fensi zgrade sa hrabrijim dizajnom?
Ako pričamo o Novom Sadu, usudio bih se da izjavim da lično mislim da ne postoje.
Naravno, to je samo lični dojam, možda grešim.

Ima ih, uglavnom manje zgrade po raznoraznim ulicicama.

Re:RE: Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 21:30 #355

• neusatz!
  • neusatz!'s Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1403
  • Primljenih Zahvalnica: 2973
VladaNS napisao/la:
mrnjavi napisao/la:
Možemo smatrati da je na pitanje o PVC stolariji odgovoreno. Način na koji je to urađeno nek služi na čast i forumašu i kompaniji koju predstavlja.
Kako god, zaista se nadam da je Kraljev park poslednji veliki projekat koji se radi u ovim kolorima pre svega zbog svih nas koji nismo članovi Udruženja slepih i slabovidih.

Sami postavili pitanje, sami i odgovorili. Ne imputirajte mi odgovor na vasa tendeciozna pitanja. Sto se tice izgleda fasade, da li sam negde propustio da ste odabrani za neki ziri za lepotu i estetiku. Ne svidja vam se, ok. 600 kupaca koji su kupili tu stan i jos dosta njih koji zele da kupe stan u nasim zgradama nemaju tako misljenje. Sve je stvar ukusa, zar ne? :)

600 kupaca imaju svoje razloge zašto su kupili te stanove. Da li je ugovorom predvidjena i stavka da se kupci izjašnjavaju da im se fasada svidja? Da li imate potpisane anketne listiće, sa overom kod notara, pa možeš da tvrdiš da se njima to svidja ili ne?Mi prolazimo pored i imamo pravo da nam se svidja ili da nam se ne svidja. Meni se te boje ne svidjaju i to je moje pravo, kao i pravo drugih da im se ne svidjaju. Isto kao što i neko treći ima pravo da mu se svidjaju.
Dobrodošlica na SSC forumu:

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never
Poslednja izmena: 07 okt 2018 21:33 od neusatz!.

Re:RE: Re:RE: Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 21:58 #356

• VladaNS
  • VladaNS's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
neusatz! napisao/la:
VladaNS napisao/la:
mrnjavi napisao/la:

600 kupaca imaju svoje razloge zašto su kupili te stanove. Da li je ugovorom predvidjena i stavka da se kupci izjašnjavaju da im se fasada svidja? Da li imate potpisane anketne listiće, sa overom kod notara, pa možeš da tvrdiš da se njima to svidja ili ne?Mi prolazimo pored i imamo pravo da nam se svidja ili da nam se ne svidja. Meni se te boje ne svidjaju i to je moje pravo, kao i pravo drugih da im se ne svidjaju. Isto kao što i neko treći ima pravo da mu se svidjaju.
I ja se apsolutno slazem da je to vase pravo, da vam sw ne svidja, i to sam i napisao dq je stvar ukusa. Bas iz tog razloga ne vidim potrebu za kolicinom toliko polemisanja oko fasade i kada nema sta da se kaze: ruzne su im fasade. Cega je to merilo? Cista demagogija i prica njih 2-3 koji su ovde na forumu dezurni da sede i da mrze.
Sta ja nekom da odgovorim koji ima "proverenu" informaciju da su stakla dvoslojna? Kako on to moze da zna ili neko sa gradilista? Nosio je presek profila na institut? Razbio je jedno krilo pa brojao stakla? Razume se da li je neki proizvodjac bolji od drugog pa postavlja pitanja? Ne razumem...

Zahvalnici: ranko su ns

Re:RE: Re:RE: Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 22:21 #357

• Sv. Ilija
  • Sv. Ilija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 131
  • Primljenih Zahvalnica: 63
Sto bi nosio presek profila i razbijao krila :ohmy: da vidi koji je profil i koliko ima slojeva, kad svaki proizvodjac ima tehnicke kataloge a kopije se prilicno lako prepoznaju?!

Re:RE: Re:RE: Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 23:19 #358

• Kasper
  • Kasper's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 112
  • Primljenih Zahvalnica: 56
Vlado, samo gubis vreme u besmislenim raspravama,nemoj odovarati onima koji nisu dostojni odgovora

Re:RE: Re:RE: Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 23:21 #359

• Duja
  • Duja's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 915
  • Primljenih Zahvalnica: 1829
VladaNS napisao/la:
I ja se apsolutno slazem da je to vase pravo, da vam sw ne svidja, i to sam i napisao dq je stvar ukusa. Bas iz tog razloga ne vidim potrebu za kolicinom toliko polemisanja oko fasade i kada nema sta da se kaze: ruzne su im fasade. Cega je to merilo? Cista demagogija i prica njih 2-3 koji su ovde na forumu dezurni da sede i da mrze.
Sta ja nekom da odgovorim koji ima "proverenu" informaciju da su stakla dvoslojna? Kako on to moze da zna ili neko sa gradilista? Nosio je presek profila na institut? Razbio je jedno krilo pa brojao stakla? Razume se da li je neki proizvodjac bolji od drugog pa postavlja pitanja? Ne razumem...
Ako si već, hteo-ne hteo, učešćem na ovom forumu na sebe preuzeo ulogu nezvaničnog portparola kompanije, onda budi Džek i kritiku, opravdanu ili ne, primi na profesionalan način i potvrdi, demantuj ili ispravi navode bez ulaženja u prepucavanje na nivou navijačkih komentara. Tim pre što je, ako nisi primetio, ovo mesto koje baš i ne gaji "dezurne da sede i da mrze" (za razliku od nekih lokalnih portala). Čak i ako neki navodi nisu bili tačni iz bilo kojeg razloga, tvoje svađalačke i potcenjivačke reakcije nijednog inteligentnog posmatrača (u koje se ubrajam) ni najmanje ne uveravaju u suprotno.
Svaki dobar projekat može da se oskrnavi pri izvođenju.
Nijedan loš projekat ne može da se popravi pri izvođenju.
Poslednja izmena: 07 okt 2018 23:23 od Duja.

Re:RE: Re:RE: Re:RE: Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 07 okt 2018 23:27 #360

• VladaNS
  • VladaNS's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
Duja napisao/la:
VladaNS napisao/la:
Ako si već, hteo-ne hteo, učešćem na ovom forumu na sebe preuzeo ulogu nezvaničnog portparola kompanije, onda budi Džek i kritiku, opravdanu ili ne, primi na profesionalan način i potvrdi, demantuj ili ispravi navode bez ulaženja u prepucavanje na nivou navijačkih komentara. Tim pre što je, ako nisi primetio, ovo mesto koje baš i ne gaji "dezurne da sede i da mrze" (za razliku od nekih lokalnih portala). Čak i ako neki navodi nisu bili tačni iz bilo kojeg razloga, tvoje svađalačke i potcenjivačke reakcije nijednog inteligentnog posmatrača (u koje se ubrajam) ni najmanje ne uveravaju u suprotno.
Lepo sam napisao 2-3 forumasa. Nisam generalizovao. Za ostale navode ne vidim svrhu da ulazim u raspravu.

U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru