VladaNS napisao/la:
I ja se apsolutno slazem da je to vase pravo, da vam sw ne svidja, i to sam i napisao dq je stvar ukusa. Bas iz tog razloga ne vidim potrebu za kolicinom toliko polemisanja oko fasade i kada nema sta da se kaze: ruzne su im fasade. Cega je to merilo? Cista demagogija i prica njih 2-3 koji su ovde na forumu dezurni da sede i da mrze.
Sta ja nekom da odgovorim koji ima "proverenu" informaciju da su stakla dvoslojna? Kako on to moze da zna ili neko sa gradilista? Nosio je presek profila na institut? Razbio je jedno krilo pa brojao stakla? Razume se da li je neki proizvodjac bolji od drugog pa postavlja pitanja? Ne razumem...
Ako si već, hteo-ne hteo, učešćem na ovom forumu na sebe preuzeo ulogu nezvaničnog portparola kompanije, onda budi Džek i kritiku, opravdanu ili ne, primi na profesionalan način i potvrdi, demantuj ili ispravi navode bez ulaženja u prepucavanje na nivou navijačkih komentara. Tim pre što je, ako nisi primetio, ovo mesto koje baš i ne gaji "dezurne da sede i da mrze" (za razliku od nekih lokalnih portala). Čak i ako neki navodi nisu bili tačni iz bilo kojeg razloga, tvoje svađalačke i potcenjivačke reakcije nijednog inteligentnog posmatrača (u koje se ubrajam) ni najmanje ne uveravaju u suprotno.