Djordje Cvarkov napisao/la:
Nešto sam saznao iz Galensa, a možda ubrzo i cenu budem mogao da vam kažem.
Cena se zna, za manje stanove 1350+PDV, za stanove preko 54 m2 1250+PDV. Lamela 1 rasprodata, počela prodaja lamele 2. Moja info je da će biti oko 600 stanova.
Stanujem u blizini i moram se jakoooo suzdžavati da ne kažem šta mislim pa ću samo reći par reči.
2009. sam u blizini kupio stan između ostalog i zato što je tada bilo puno slobodnog parking mesta (a plan je bio da se napravi još jedan parking u ul. ZOV) i parka iza trščara koje će se onoviti. Ovakav detaljan urbanistički plan i dalje stoji na sajtu Ziga, nigde nema ovog po kom se pravi ovo sr..e. Umesto parkinga je napravljena jedna zgrada u ul Zmaj Ognjena Vuka (ostale napravljene, su i bile u planu). A umesto parka, ovo. Pakinga odavno u celom kraju nema ni za lek.
Moje pitanje je da li je iko razmišljao da li je ulica Kraljevića Marka sposobna da infrastrukturno izdrži ljudi i kola iz 500+ stanova, te snabdevanje sa mnoštvo kamiona gore pomenutog super-hiper-ili kakvog već marketa Maksijevog ili nečijeg drugog nije ni bitno.
Mi, stanovnici iz kraja smo debelo zeznuti ovom izgradnjom, po više pitanja...
Ljudi su skuplje plaćali stanove u okolnim zgradama sa pričom, pogled na park i sl. a sada će gledati u desetospratnicu....
Ma, ne mogu više... Odo da popijem lek za pretisak...