@Cookie
"U čemu je fora da piješ kafu u Starbucksu u Pešti, kupuješ sir i salame u Segedinu, ideš u Osijek u bioskop, a pljuješ sve to u Novom Sadu? "
Pa kao prvo ne kupujem salame u Segedinu nit sam ikad bio u Osijeku a u Starbucks sam otisao cisto da vidim u cemu je toliki hajp ..sto se kaze probaj jednom nesto da se uveris da si u pravu.
Nemam ja para za Segedine i Osijeke..
@ranko su ns
...."Još samo da palanački mentalitet zamenimo za pravi urbani savremeni. Da se ne hvalimo kako smo bili u molu u Segedinu Osijeku i drugim malim gradovima.
NS definitivno raste i postaje grad"..
E moj Ranko, NS upravo postaje palanka bas zbog novodoslog mentaliteta .. covek se oseca kao stranac u svom gradu, smece svuda, bukvalno sve sto si napisao je kontra od realnog, stv treba da te je sramota sto bulaznis ,to mozes da pricas nekim papanima iz Cuprije ili Trgovista, neko ko se rodio ovde ,malo teze....realno NS je bio GOSPODSKI grad, sve do tamo WW1 ... a posle ,downhill,a sve to se itekako moze videti cak i na ovom forumu u sekciji slike.
@zeljolaki
"Ovo sigurno nisu reci trinaestgodisnjaka,tekst je izmisljen i projekcija je razmisljanja novinarke !"
NE znam brate dal je ili nije, ne mogu to da proverim ,ali to uopste ne menja poentu moje poruke.