@prophysio
Kad neko kaze student, ja pomislim na nekog u 20tim godinama, mada ni 30 nije matoro, al kako god okrenes, opet sam stariji ,ali ako si vec 30 ,onda bi trebao bez starijih da vidis neke stvari.. ok ,skontali smo da si doca, ne moras bas u svakoj poruci da nam stavljas do znanja.
@SSJ5
Cekaj sad.. ne razumem o kakvim sad besplatim kartama pricas? .. Apsolutno je seljana da kupis kartu za jedno mesto, a sednes na drugo , veruj da to nije slucajno, lepo ti pise na karti i red i sediste ne? Znaci illi si glup pa ne znas ni kartu da citas , onda nzm sta ces u bioskopu ,kad neces ni titl citati, ili si namerno pokvaren tipa .. ma staaa ce bre meni oni reci gde cu ja sedeti ... problem je u tome.. to je kao kada neko ne plati kartu u busu , a ti je platis, i sta sad, tebi to ok? .. Pa i taj lik tako razmislja, .. po meni je uradjena prava stvar, a to je da se ta/te osobe izblamiraju pred drugima, ako imaju i grama savesti , vise nikad tako nesto nece uraditi, a siguran sam da ostalim prisutnima nije smetao incident. Oni su na taj nacin pokazali postovanje prema tebi koji nisi kupio VIP kartu i seo si tamo za gde si kupio kartu,iako tebi to izgleda seljacki sto su uraditli ,meni je ispravno.
@cipacar
Ne pomazu tu semafori nego denivelacija, ionako je saobracaj u konstantnom porastu u NS , pa sad kad jos izgradis ovako nesto, naravno da ce biti totalni haos, pogotovo sto dolaze i oni van NS ,pa jos se pogube, ne znaju ni gde idu itd itd... ceo koncept je odradjen na vrhunsko amaterskom nivou, drugo od Srbije i ne ocekujem realno.