Bio sam danas i učinilo mi se da sam u Ušću u kom sam bio pre dva dana. Ništa epohalno zbog čega bih trebao da treperim. Imamo finu veličinu mola a za mene i dalje velika šteta što nije između Detelinare i Naselja da ljudima tamo podigne nivo života na neki način. To smo apsolvirali sa moje strane...
Fasada je molovska, nema se šta reći. Da je kao tehnološki park na uglu bila i "wow" ali zar ne neko to očekivao. Štedelo na hidroizolaciji a kamoli fasadi...
Golubovi su tu. Mol je prljav i trebalo bi celodnevno da radi motorizovani čistač pločica, koji ne znam da li imaju, pogotovo po kišnom vremenu.
Ljudi ne znaju da zovu lift, to smo već spominjali.
Ima posla do nove godine da se završi kompletno. Kako će popraviti pločice u hodu ne znam. Od dobavljača sam čuo da je uziman baš jeftin materijal ali ja ne verujem baš u svaku takvu izjavu. Lično mi se ne sviđaju pločice. Da li zato što su uprljane ali deluju mi neskladno i čudno izmešano.
Ima recimo 6-7 radnji koje do sada nisu postojale u gradu što je dobro. Na proleće će biti lepo sedeti napolju sa pogledom na tvrđavu ili zalazak sunca na zapadu.
Prijatna je širina i središnji deo za sedenje na poslednjem spratu. Takodje za pohvalu mesta za sedenje na nižim spratovima ispred prodavnice.
Parking na nivou 1b je skoro prazan. 2 je bio najpuniji. Parkinga danas oko 16h sigurno više od 60% slobodno
Par slika onih pogleda sa terase u prilogu.