Blavak napisao/la:
Provozao sam se rajem za bicikliste, dok, kako sam čuo iz nepotvrđenim izvora, u petak 28.06. ne puste sav saobraćaj. Po onome što sam video i ovde vam prenosim u vidu fotoreportaže, ostale su samo sitnice da se doterani.
Neće u petak, već od sledeće nedelje.
Sentandrejskim putem od početka jula
Sentandrejski put, koji je već nekoliko meseci zatvoren zbog proširenja kolovoza, biće pušten u saobraćaj početkom jula.
NOVI SAD 26.06.2019. | 14:00 > 15:32
Sentandrejskim putem od početka jula
Iako je prvobitno bilo planirano da radovi na proširenju ove saobraćajnice budu završeni do 13. marta, rok je pomeren za 29. jun. Glavni razlog za kašnjenje od gotovo četiri meseca je taj što je posao bio obustavljen veći deo decembra, ceo januar i skoro ceo februar.
Na pitanje 021.rs da li će radovi biti završeni u zadatom roku, gradonačelnik Miloš Vučević poručuje da će vozila Sentandrejskim putem moći da prođu početkom jula.
"Verujem da će biti početkom jula, ostali su još neki sitni detalji da se urade. Mada vidim da ga građani već koriste. Vole u Srbiji da pomere znake i da voze, ne kažnjavamo nikoga, ali mislim da će u celosti biti završen početkom jula", kaže gradonačelnik.
Podsetimo, radove, čija je vrednost veća od 700 miliona dinara sa PDV-om, izvodi grupa preduzeća koju predvodi "Karin komerc MD".
Planirano je da se Sentandrejsku put proširi u dužini od 1,3 kilometara, grade se biciklističke i pešačke staze, nova javna rasveta, a rekonstruisan je i deo vodovodne i kanalizacione mreže u ovom delu Klise.
Autor: 021.rs