Поздрав свима
Није неки напредак али довлаче се ивичњаци
За мој "укус" некако су необично мршави па нисам могао ни да схватим како ће бити постављени...
Углавном део је истоварен код кружног тока где је чувар а део између леве и десне "траке" дуж (ако Бог да ове године будућег) булевара. Такође избројах чини ми се 7 ваљака на самом кружном, никада није било више од 2.
Е сад, можда за вас није изненађење али за мене јесте јер како сам вас схватио оно што смо гледали на претходним сликама је било насуто и спремно за асфалт ?? Кад ја тамо кад оно међутим, још један слој развлаче на страни према аутопуту. Сликао сам из таквог угла да изгледа као да су обе стране на истом нивоу, али нису, ова лева наранџаста је логично виша/дебља и отприлике је тек пола развучено од кружног до моје улице. А од тога је и део већ лепо изравнан.
На страни према мосту сам видео на пар места мање рупе, отприлике 10х10х10(цм), рекао бих да су узимали неке "узорке" из подлоге али пошто се не разумем
"Бара" и даље дубокааа али види се да су кренули са разгртањем код моје улице (Ержебет Берчек) да "споје" са до сада насутим делом, међутим морали су оставити један путић због људи са друге стране булевара јер би били "одсечени".
само удубљење
Разлупана кућа и даље пркоси радовима
Ето, то је то, "укратко". Покушао сам ја и до моста али нагрнули су неке гомиле и испресецали стазице куда сам се раније спуштао па сам одустао јер лепша половина је негодовала због много прашине и песка у обући а и види облаке, киша ће...