Траљаво, споро...
сливници... цеви су пободене, неке су около затрпане, неке нису. Изненадило ме је колико су поједине постављене накриво. Такође нису све на истој висини. На страни према аутопуту поједини сливници су оивичени.
Кружни ток је оивичен и са спољашње стране.
Поглед од окретнице 1(з) према непорушеној кући, према аутопуту са једне стране ивичњаци.
на крају тог дела, поглед даље према каналу и кућици - прекид потпуни
бивша бара коначно у пристојном стању , страна према дтд каналу је делимично и набијена и равнана али није то још како треба, друга стране према аутопуту је само разгрнута.
Ово не знам шта је али било ми занимљиво па сам усликао. На страни према мосту, не тако далеко од кружног тока ивичњаци одваљени, да ли је неко истресао бес (има овде свакаквих) или се просто нису добро везали па их је неко скинуо не знам... Ако погледате саме ивичњаке чак и са ове лошије фотке можете видети да су скоро 100% чисти, као да нису ни били у бетону (или су можда други донети
)
Мост, нисам могао преко баруштине за заузмем бољу позицију, има неког напретка али...
Излаз на аутопут (ка Суботици) нигде никога, ако сам добро запазио стање непромењено у односу на оно што је Богдус усликао
Додао бих да код окретнице 1(з) равнају/набијају дунавац, да онај чудни поток око петље заудара неподношљиво, раде до 16 часова обично,