Blavak napisao/la:
valjan napisao/la:
Jednostavno ne shvatam da (li) postoji tolika količina retardiranih ljudi koja bi glasala za bilo koju političku opciju koja pred bilo kakve izbore otvara nekakav projekat (bilo lift ili auto put). Još mi je teže da shvatim da je neko uveren da će dobiti izbore samo zato što je nešto "otvorio", a to bi trebalo da bude nešto sasvim redovno, svakodnevno, u okviru posla koji obavlja i za koji je dobio-la poverenje od građana da će baš to i raditi, te smatram da nema potrebe da nas na pompezan način o tome obaveštava, već jednostavno da smo mi građani obavešteni da je, pre svega naš novac, dobro investiran.
Najgore od svega mi je što mislim da oni koji su na vlasti (nebitan naziv ili ko je, svi su isti) zaista veruju u ta "otvaranja"
Prosecan stanovnik Srbije ima tek oko 8 razreda osnovne, i mozda nacetu srednju skolu, ima elementarnu funkcionalnu pismenost, nema pasos, ima visok krvni pritisak, zivi u roditeljskoj kuci ili od njihove penzije, i veci deo vremena iz ovog ili onog razloga nema 'leba da jede. Samim tim mu se i fucka za siru sliku, jer se dalje od tog 'leba ni ne gleda. I svi oni (politicari u globalu) to znaju i vrlo mudro koriste, i zaista ubiru glasove i dobijaju izbore na patetike, mrkvu na stapu, otvaranje liftova, pesackih stazica, pocetaka radova na semaforu i slicnih budalastina. I to u svim starosnim grupama (sto je mozda najporazavajuce) jednako dobro prolazi.
Cesto sam se salila na racun trenutnog "vodje" ... ono kad zausti nesto pa skupi usta i zastane u dramskoj pauzi da privuce 'ocale na nos, pa pola Srbije prestane da dise i pridje pola metra blize televizoru ... Ne znam da li smo glupi, zaglupljeni ili nasamareni, ali nam u glavama u globalu nije dobro.