- Дуж булевара у смеру ка аутопуту рупе за расвету и радници који иду од једне до друге и раде око њих....
- Непроверена информација у вези са прекрајањем раскрснице код окретнице да је то само због отварања булевара, тј. "свечаности" јер није по пројекту раскрсница ни предвиђена. На отварању ће присуствовати неки европејци који су ваљда дали неке новце и шта ти ја знам, џа бу, па због њих да буде "по пројекту", кад они оду наводно раскрснића ће бити враћена...
Луда кућа.
- Око самог булевара још увек је много неуредно (што се тиче гомила нераспланиране земље, гомила неког материјала, отпада) а нажалост има и оваквих ситуација
Поједини власници парцела/њива којима је пут пресечен булеваром не бирају место куда ће "логично" преко ивичњака прегазити и нанети блато/земљу на пут.
Као што сте навикли ево један од оних детаља без којих моје писање не може да прође...
Чучнула је само тако!
Иначе стаза у том делу око кружног тока је доста неравна а оне "бехатон" плоче слагане као ногама.
Нека два млађа човека су ту били на кружном и премеравали некакве дужине они точком на штапу (као када саобраћајци раде увеђај на удесу) али нису имали ознаке никакве па не знам ко су и за кога раде. С обзиром да се тај неки непознати рок примиче генерално је јако мало људи на терену. Не видим посебан разлог зашто нпр. нису исцртане линије од моста до окретнице, ама баш ништа им не смета за ту работу.