Veliki pozdrav za sve forumaše, ovo je moj prvi post ovde i zaista moram da pohvalim rad foruma pre svega i sve članove koji tome doprinose.
Postavio bih par pitanja koja se nadovezuju nekako na ovu priču oko završetka Bulevara Evrope.
Ono što me zanima, a što me trenutno jako buni jesu mogućnosti uključenja i isključenja sa autoputa gledano sa sve 3 novosadske petlje-Sever, Temerinske i Kaćke?
1.Da li se napuštajući Novi Sad na autoput može uključiti sa sve 3 petlje?
2.Kada se ide autoputem iz pravca Beograda, može li se u Novi Sad može ući sem isključenja kod Kaća(gde se ulazi na servisnu traku) i preko Temerinske petlje i petlje Sever ili ne može?
3.Kada se autoputem ide iz pravca Subotice da li se u Novi Sad može ući sem isključenja kod petlje Sever i kod Temerinske i Kaćke petlje ili ne može?
Koliko sam ja shvatio, iz Novog Sada se valjda može izaći iz sva 3 pravca ali se u njega može ući kroz samo jedan (u zavisnosti da li ideš iz pravca Subotice ili Beograda), a to su petlja Sever putem od Subotice i isključenje kod Kaća putem od Beograda.Da li se varam?
Isto tako, pošto još nisam išao iz pravca Subotice za NS i koristio petlju Sever, pretpostavljam da se nakon isključenja na njoj koristi isto servisna traka i posle dolazi do Temerinskog puta, odnosno da je to jedina mogućnost bar dok se ne završi Bulevar Evrope?Da li i ovde grešim?
Izvinjavam se možda zbog malo naivnih pitanja, ali ne vozim se baš često kolima van grada, pa kada se to desi želeo bih da budem pripremljen na to.