[quote="ChobbyNS" post=70768
Treba stvari nazvati pravim imenom a ne igrati se rečima, taj put je u katastrofa stanju i mislim da mi se svaki šraf na kamionu odvrne kad tuda prođem.[/quote]
Ne igram se rečima, deo svog obrazovanja sam povetio jeziku i književnosti, te kao što i ti primenjuješ, siguran sam veoma uspešno, ono za šta si se obrazovao, isto i ja radim. Kamion ("Dajc") sam samo dva puta u životu vozio, u vojsci i to samo u auto parku, te iz tog razloga ti u potpunosti verujem za sve što si napisao u vezi vožnje kamiona ovim putem. Nisam uopšte merodavan iz tvog ugla da ocenjujem ovaj, a ni bilo koji drugi put. Moje gledište je iz ugla vozača putničkog vozila i to tzv. amatera. Za uslove sa moje tačke gledišta, put je korektan, uspevam da izbegavam rupe, vozeći sporije i uz mali "slalom", a to siguran sam nije moguće vozeći kamion pod punim opterećenjem (verovatno ni prazan) i to ne samo zbog gabarita kamiona, već i iz mnogih drugih razloga. Inače vozio sam i kroz R. Srpsku, a i kroz ostatak BIH i tu si svakako u pravu, njihovi putevi su u znatno boljem stanju nego naši. Što se puta IIA reda br. 111, odnosno deonice koju smo spominjali tiče, tu moramo čekati državu da taj deo sredi. Mada, razmišljam, mogli bi ste ih vi kamiondžije malko "podstaknuti" da ubrazaju sređivanje, ipak plaćate znatno više poreze od nas "običnih" vlasnika i/ili vozača putničkih vozila.