Aleksejjj napisao/la:
JRubics napisao/la:
To se podrazumeva, trenutno me najvise interesuje emerald hill, a verujem da oni jesu dovoljno pouzdani
Nema tu sto posto pouzdanog, vazno je osigurati se na sve moguce nacine sto se mene tice. Nije bas da nemas nista od toga, pa sve i da dodje do problema i da ne mozes da povratis pare odmah, ako imas dobar ugovor i dobrog advokata mozda moze naknadno nesto da se uradi, bilo je i takvih slucajeva. Raditi ugovore bez advokata je kao da popravljas zub bez zubara otprilike, osim ako nisi sjajno potkovan znanjem prava, sto vecina ljudi nije.
Moje iskustvo sa raznim investitorima do sada je takvo da oni imaju spreman ugovor i spremnog notara. Cak i za stvari koje se meni nisu svidjale (nema penala, nema koriscenja zajednickih prostorija, krov ostaje investitoru za naknadne “penthause”, nema kacenja tabli, reklama, klima bez njihovog odobrenja i slicno da ne nabrajam dalje..) oni su rekli mi tako radimo ako ti se ne svidja imamo kome se svidja i ko ce pod tim uslovima kupiti stan. Sustina je da ce svako od nas ( advokat pogotovo ) videti sve mane takvog ugovora ali malo toga mozes da menjas...