Danas je uspešno i konačno završena moja avantura zvana "Kupovina stana u izgradnji", powered by Vlasina Inženjering.
U pitanju je zgrada na adresi Đorđa Rajkovića 22. Stan od 34 kvadratam. Stan sam pogledao na tek izlivenoj ploči, 8. marta. 9. marta sam već potpisivao predugovor. Pregovori i zaključenje predugovora se vode sa vlasnikom firme u sedištu u ulici Branislava Nušića. Pregovori su pristojni, prijatni i konstruktivni. Mogućnost korekcije cene je moguća, ali ne preterano.
Rok za završetak radova je 1. oktobar. Mogućnost preuzimanja ključeva postoji od 1. septembra.
Saradnja sa samom firmom je odlična. Šef gradilišta, majstori, administracija; svi su bili na visini zadatka, spremni za saradnju, sa komunikacijom na najvišem nivou. Naročito bih izdvojio njihovu pravnicu Jelenu. Čitava dokumentacija je bila pripremljena i pojašnjena.
Što se tiče samih radova, i njima sam veoma zadovoljan. Zadovoljan sam pločicama, tarketom, PVC-om. Uz to, svaka sugestija graditeljima je bila uslišena, propraćena savetom i stavom struke.
O svemu bi moglo da se piše satima. U svakom slučaju, prezadovoljan sam saradnjom i izvedenim poslom. Preporučujem kupovinu kod Vlasine. Nadam se da ću biti u mogućnosti da je ponovim.
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk