Ko god ovo podrzava je apsolutna budala, nije novosadjanin (ako to uopste postoji vise) ili ima direktnu korist.
Moras biti toalni moron ,a zdravog razuma da zelis ovako nesto ..
Ja svt ne razumem zasto nesto uvek mora da bude bolesno uredjeno? A sta fali da malo priroda uredjuje stvari?
Da, srediti, u smislu smeca ,bezbednosti i to je to! Nista vise ne dirati.
Ceo taj deo je neki novosadski Amazon , meni je ustvari i to sto se svidja, sto nije uredjeno, sto nije fensi, sto nije turbofolkrolsko.. pogledajte kakav je sada Strand .. kakav je bio pre 20g ..
Naravno da ne pricamo o opstoj opasnosi od buducih poplava (zabole me kurac za one koji bi u tim buducim komplexima plivali) govorim za ostatak grada..
Mi zivimo u gradu je imamo jedan sarkofag u centru grada koji jos uvek NEMA upotrebnu dozvolu jer SVI ZNAJU problem i niko nema muda da potpise dokument jer ne zeli da odgovara za ono sto ce se vremenom desiti , na kraju ce biti eto ... posto nema potpisa, niko nije kriv ..
Naravno, ovo ce biti ostvareno, ne zato sto je dobro i lepo nego zato sto nema ko da spreci.
To je tako kada zivis u banana drzavi, to je tako kada zivis u Novom Sadu gde novosadjana vise nema, da je ovo palo na pamet nekom moronu pre 20g, obesili bi ga za muda ,danas ce naravno opusteno proci,kao sto je proslo i rusenje komunalne banke..
Iskreno, vise me i ne interesuje, ja sam u tom Novom Sadu ziveo, video , i znao kako je izgledao, i meni je to dovoljno, ..tako da sto se mene tice, mogu slobodno i katolicku crkvu da sruse u centru.tvrdjavu itd.. zabole me.